Catia Rammeverk Modellering Tutorial

March 3 by admin

Catia Rammeverk Modellering Tutorial


I det siste, ingeniører og arkitekter bygget fysiske modeller av en foreslått bygning design. I dag å bygge en modell er så enkelt som å peke og klikke prosedyren på en datamaskin, ved hjelp av wireframe modellering programvare som Catia.

Funksjon

Catia programvare bruker flere blomsterkasser for inntasting av bygnings parametere, for eksempel avstand mellom tre pigger. Programvaren bygger en visuell modell, komplett med trådramme punkter og linjer, på grunnlag av de gitte parametre. Programvaren rapporterer noen design feil i byggeprosessen. Denne grunnleggende visualiserings kantstein beregningsfeil før gjennomføre en kostbar konstruksjon jobb.

Egenskaper

Små justeringer er mulig som modellen er bygget ved å klikke og holde datamaskinen musen over området som krever endring. Flytte ramme svømme punkter eller linjer endrer avstanden avstand parametere. Designeren vil se de numeriske endringer på skjermen i sanntid.

fordeler

En viktig fordel med Catia programvare er de medfølgende advarsler. Advarsler vises når en bruker beveger en wireframe punkt eller linje til en fysisk umulig parameter. Endre parameter til Catia programvare fjerner sine advarsler.

Related Articles