Compaq Presario Funksjonstaster Forklart

Compaq Presario datamaskiner gir brukerne en rad med funksjonstaster for ekstra tastatur funksjonalitet. Funksjonstastene kan tjene et dobbelt formål også. Funksjonstastene er plassert på toppen av Compaq Presario tastaturer. Ved å lære hvordan funksjonstaster arbeide på en Compaq Presario du kan dra nytte av tidsbesparende hurtigtaster.

Hensikt

Bruk funksjonstastene for å få tilgang til menyer, lagre endringer og skape hurtigtaster. Ulike programmer, inkludert Microsoft Office, kan du velge en funksjonstast som en hurtigtast for å kjøre spesifikke oppgaver. I de fleste tilfeller kan du finne snarvei viktige innstillinger for programmet på Verktøy, Alternativer eller Innstillinger i menylinjen.

Hver Compaq Presario datamaskin har tolv funksjonstaster. De mest brukte tastene er "F2", "F8", "F10" og "F12". De tre første brukes hovedsakelig for å få tilgang til og bruke Compaq BIOS. "F12" brukes til å få tilgang til et sett med løp fra alternativene under oppstartsprosessen.

Hvordan få tilgang

Tilgangs funksjonstaster på en Compaq Presario ved å trykke en av tastene på den øverste raden på tastaturet. Åpne nøkkel dual-purpose funksjon ved å trykke på "Fn" tasten plassert på den nederste raden med taster først. Bruk funksjonstastene som hurtigtaster ved å trykke på dem når som helst mens du er i ønsket program. Husk at du må angi dem som hurtigtaster først.

Merk at noen programmer kan allerede ha visse funksjonstaster satt som snarveier. Åpne menyer og vise hurtigtastene ved siden av hvert menyvalg før du setter dine egne snarveier.

dual bruksområder

Hver funksjonstast har en dobbel bruk. Trykk på "Fn" pluss ønsket funksjonstast for nøkkelen sekundære funksjon eller bruk. Under hver funksjon nummer er et lite bilde i et kvadrat eller rektangel. Dette tilsier det sekundære funksjon eller bruk. "F1" åpner hjelp og støtte. "F2" fungerer som en skriver snarvei. Åpne din hjemmeside ved å trykke "F3". Hvis du bruker to skjermer, bytte mellom skjermer ved hjelp av "F4." "F5" setter datamaskinen i stand-by modus. Lås maskinen raskt ved å trykke "F6." "F7" og "F8" justere skjermens kontrast. Spill og pause musikken i Windows Media Player eller annen standard mediespiller ved hjelp av "F9". Trykk "F10" for å slutte å spille media. Hoppe fremover eller bakover media ved å bruke "F11" og "F12".

Andre "FN" Keys

I tillegg til topp-rad funksjonstaster, "Fn" tasten fungerer også med andre taster med to funksjoner. Enhver nøkkel med en liten firkant på tasten gir en sekundær funksjon som "Scroll", "Sett inn" og "Delete". Siden bærbare tastaturer har ikke noe tall pads, enkelte taster fungerer som det numeriske tastaturet ved å trykke på "Fn" -tasten.