Hvordan lage en Broadhead eller spydspiss for Survival

Hvordan lage en Broadhead eller spydspiss for Survival


Den spisse tuppen av et spyd er konstruert for jakt. Dens primære bruk på større dyr er å trenge inn i lungene og organer. For mindre dyr, som fisk og kanin, det gir en rask drepe med liten eller ingen blodbad. I ørkenen, en måte å jakte og forbli uanselig er ved hjelp av et spyd.

Bruksanvisning

1 Tegn en pil med en tusj markør 2 inches fra tuppen eller slutten av en smør kniv. Du tegner pilen fordi du vil så rundt tegningen til å forme din spyd. Poenget med pilen bør være en tomme lang og skaftet en tomme.

Plasser den flate enden av smør kniv i skrustikke grep. Plasser spissen av kniven 2 inches inn i skrustikke grep og stramme. Bend kniv i håndtaket før det bryter, slik at to-tommers spissen, metall stykke, i skrustikke.

2 Slå to-tommers metall stykke rundt med pilen opp. Stram bunnen tomme i skrustikke grep. Den skrustikke grep vil holde to-tommers metall brikke på plass. Bruke metall sag, så både venstre og høyre hjørne for å justere med skisse av pilen. Fil til å forme og skjerpe Arrowpoint. Dette er tuppen av spydet.

Lag en Broadhead pilspiss ved å bruke en tykkere stykke metall. Send inn en 4-tommers stykke metall i skrustikke grep. Form og skjerpe med metall sag og fil.

3 Bruk en sag til å plassere en 1-tommers slit i spissen av et kosteskaft. Superlim 1-tommers av skjerpet pilspissen inn i spalten. La det tørke i en time før du bruker.

Hint

  • Fortsett med forsiktighet når du bruker sagen til å sette sporet i kosteskaft.