De 10 beste Anti-Virus programmer

De 10 beste Anti-Virus programmer


Det er mange anti-virus programmer tilgjengelig for kjøp som kan bidra til å beskytte datamaskinen mot skadelig programvare trusler. Finne den beste anti-virus program krever å se på hva som er der ute, og sammenligne de tilgjengelige funksjoner for å finne akkurat det du trenger. For å hjelpe deg med å navigere gjennom alle valgene, her er en liste over de 10 beste anti-virus programmer, i ingen spesiell rekkefølge.

Norton

Norton antivirus-produkter kommer i flere typer, hver er skreddersydd til en bestemt marked eller demografisk. Vanligvis er forhåndsinstallert på datamaskiner som er kjøpt ny, og tilbyr alt fra baseline anti-virus beskyttelse til avanserte malware oppdagelse og brannmur evner, avhengig av versjon kjøpt.

McAfee

McAfee, som Norton, er ofte forhåndsinstallert på datamaskiner som er kjøpt ny fra fabrikken. Den har standard anti-virus beskyttelse sammen med flere andre funksjoner, for eksempel e-post skanning, anti-malware programvare og brannmur.

BitDefender

BitDefender sin Total Security har anti-spam programvare, anti-malware programvare og anti-virus programvare alt i én praktisk pakke. For ekstra sikkerhet, er det også muligheter for foreldrekontroll og økt personvern.

Kaspersky

Kaspersky anti-virus program ikke bare oppdager virus og malware, men kan også oppdage og fjerne rootkits fra datamaskinen; denne funksjonen alene gjør det ekstremt kraftig mot skadelig programvare trusler.

Avast!

For personlig bruk, Avast! kommer i gratis eller profesjonelle versjoner, selv om sistnevnte må kjøpes for en årlig avgift. Consumer Reports priser Avast! høyt, og det har ikke bare anti-virus beskyttelse, men det kan også skanne e-post og direktemeldinger i sanntid for å ytterligere beskytte datamaskinen.

AVG

AVG Anti-virus kommer i to former, en gratis versjon (for personlig bruk) og et abonnement versjon (for kommersiell og forretningsmessig bruk). Begge versjonene tilbyr utmerket virusbeskyttelse, men abonnementet versjonen kaster også i flere funksjoner, som anti-spam programvare og brannmur.

F-Secure

F-Secure Internet Security pakken presenterer anti-virus beskyttelse i en lett-å-bruke pakke, sammen med anti-malware komponenter. Brannmuren og noen aspekter av anti-spam deler av programvaren er ikke så oppdatert som andre produkter, men det er fortsatt utmerket mot virus og annen skadelig programvare.

trend Micro

I tillegg til å produsere en gratis online virusskanner for personlig bruk, Trend Micro produserer også et frittstående program som tilbyr anti-virus beskyttelse for datamaskinen din. Den inneholder også anti-malware komponenter for å bli kvitt mer ondsinnet programvare enn bare virus.

Zonealarm

Zonealarm legendariske brannmurprogramvare er bare en del av Zonealarm Extreme Security program, som inkluderer anti-virus og anti-malware programvare for maksimal beskyttelse av systemet.

ESET

ESET NOD32 antivirus program gir baseline anti-virus beskyttelse for datamaskinen din; det produserer også en "Smart Security" program som tilbyr mer avansert beskyttelse, slik som anti-spam programvare og brannmur.