De beste måtene å laste opp bilder

For å dele bilder med familie og venner, vil du normalt måtte gi bildene til dem enkeltvis. Fordelen med å laste opp bildene dine til et bestemt nettsted er at alle som har tilgang til dette området kan se på bildene du laster opp. Det finnes flere ulike nettsteder der du kan laste opp bilder for alle å se.

Mediafire

Ett alternativ for å laste opp bilder er nettstedet Mediafire (se Ressurser nedenfor). Med dette nettstedet kan du laste opp så mange bilder du vil og så bare poste linken til siden din for vennene dine til å laste dem ned i ro og mak. Området er helt gratis, men du kan kjøpe eksklusive funksjoner for en ekstra kostnad. Selv med gratis alternativ, er det ingen grense for hvor mye du har lov til å laste opp.

Photobucket

Photobucket er en god måte å laste opp bilder hvis du ønsker å være i stand til å legge dem i en rekke andre steder. Du kan bare legge til Photobucket lenke til en annen nettside som en blogg eller elektronisk journal, og bildet vises der; Dette gjør at du slipper å laste opp samme bilde til hvert nettsted som du ønsker å legge inn et bilde. Du får en viss mengde gratis lagringsplass, og oppgradering til en "pro" konto får du 25 GB lagringsplass.

Flickr

En annen god måte å laste opp bilder på er gjennom et nettsted som heter Flickr. Flickr kobles til din Yahoo-konto (som du må). Du kan laste opp bildene dine her gratis, og du kan også laste opp video. Du kan invitere dine venner til å se mediene du laster opp i stedet for å måtte koble dem hver gang. Du kan også delta i foto opplasting sosiale grupper på nettstedet som vil tillate deg å være en del av et bilde samfunnet.