Definisjon av vedvarende Ink

Definisjon av vedvarende Ink


Vedvarende blekk refererer til markup koden som brukes til å fange penn på multimodel systemer. En multimodel system er et system hvor brukeren har flere måter å kommunisere med datamaskinen som gjennom tale, håndskrift, og audiovisuelle innspill. Fange signaturer på en signatur pute er et eksempel på når denne koden er nødvendig.

Input Betraktninger

Man trenger å programmere blekk markering for å tillate oppfanging av en rekke forskjellige pennetype innganger, inkludert størrelsen på en signatur, hvor mye trykk som brukes til å skrive en signatur, og vinkelen til inngangs pennen på enheten mottar signaturen. For en allsidig vedvarende blekk markup program, må du koden for å inkludere enhetsinformasjon om innspill på flere enheter som for eksempel ulike fabrikater og modeller av signatur pads og signatur penner.

Interaksjon med eksterne prosesser

Inkludert tidsstempler, vil blekket markup data lar deg integrere inndata med andre tidsstemplede data som kommentarer eller forklaringer på hvorfor inngangs signatur er påkrevd. Starte programvarepakker, som for eksempel en ordre oppføring pakken, ville ha tidsstemplede data om et kjøp som du kan integrere med fanget signaturen.

Utgang fra Vedvarende Ink Markup kode

Din utgang koding må inkludere simultan utgang visning av bevegelsene til pennen på signaturen pad. Det vil også trenger å lagre det ferdige fanget signaturen for utskrift senere hvis brukeren krever en kopi.