Definisjon av Wi-Fi

Wi-Fi er et middel for å koble trådløse enheter til hverandre for å utveksle data. Wi-Fi er faktisk et merkenavn for et sett av sikkerhets og maskinvare funksjons protokoller som har som mål å bidra til at en Wi-Fi-tilkoblingen er sikker og enkel å konfigurere. Etablering av disse godkjente protokoller skaper en Wi-Fi-sertifisert nettverk, som kan bidra til å koble forretningsdata og sikre en sikker tilkobling for dine kunder og ansatte.

Grunnleggende

Wi-Fi er kort for trådløst troskap. Wi-Fi er et vanlig begrep som brukes av bedrifter til å annonsere at de har trådløst Internett. Du vet kanskje ikke at Wi-Fi er faktisk en helt holdt av Wi-Fi Alliance. Bruk av Wi-Fi merkevare betyr at dine produkter og deres konfigurasjoner følge maskinvare og krav til sikkerhet.

Wi-Fi-sertifisert

Hvis det trådløse hardware og konfigurasjoner oppfyller kravene fastsatt av Wi-Fi Alliance, er din forbindelse Wi-Fi-sertifisert. Wi-Fi-sertifiserte produkter er produkter som er testet for pålitelighet av Wi-Fi Alliance. Wi-Fi Alliance tester fire forskjellige kategorier av Wi-Fi for å sikre at de oppfyller Wi-Fi-sertifisert merkevare standarder. De fire typer Wi-Fi er 802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n. Hver kategori er testet for overholdelse av ytelsesstandarder før det er gitt Wi-Fi-sertifisert status.

hotspots

Trådløst internett hotspots er plassert på mange steder, men ikke alle trådløse hotspots er Wi-Fi-sertifisert. Du kan finne Wi-Fi-sertifiserte hotspots bruker ZONE finder på Wi-Fi Alliance hjemmeside. Ved å bruke Wi-Fi-sertifiserte hotspots, kan du være sikker på at maskinvaren som har tilgang til Internett har blitt testet av et uavhengig laboratorium har kontrollert at den oppfyller sikkerhetsstandarder. Disse standardene kan hjelpe deg å sikre at du har tilgang et sikkert trådløst nettverk.

testing

Wi-Fi Alliance utfører en rekke tester på trådløs Internett-maskinvare for å sørge for at de oppfyller kvalitetskravene som ble etablert av organisasjonen. I tillegg til maskinvare integritet tester, for sikkerheten til trådløs maskinvare er testet av Wi-Fi gjør at den oppfyller et sett av standarder kalles "Wi-Fi Protected Setup". Produkter som passerer testen skal skal være enkelt å konfigurere og sikker for den gjennomsnittlige forbruker. Testen brukes til å bli kalt "Wi-Fi Simple Config."

Funksjon

Wi-Fi-sertifisering kan tilby mange fordeler til privatpersoner og bedrifter små og store. Wi-Fi-sertifisering tilbyr en sikrere og enklere å konfigurere måte å koble til trådløse enheter. Wi-Fi er mest funksjonelle i bedriftens applikasjoner, spesielt situasjoner der sensitive data trenger å bli beskyttet av tilstrekkelige sikkerhetstiltak. Små bedrifter kan dra nytte av Wi-Fi, fordi det gir dem mulighet til å hente data og koble ansatte for enklere tilgang og kommunikasjon.