Dell Gx150 Hard Drive Informasjon

Lansert i 2001, er Dell Gx150 en stasjonær PC fra Dell Inc., klassifisert under selskapets business-orientert OptiPlex utvalg av personlige datamaskiner. Datamaskinen har tre modeller tilgjengelig, som bestemmer det maksimale antall harddisker kan det holde.

Pre-installert harddisk

Hver Dell OptiPlex Gx150 har 20 gigabyte (GB) intern harddisk lagring. Sammenlignet med nyere stasjonære PCer, det er mye harddisklagring er magert.

Oppgradere

Brukere av Dell OptiPlex Gx150, men har valget mellom å legge til mer intern harddisk lagring. Den lille formfaktor og små bordmodeller har en brønn for en 1-tommers-høy harddisk med Western Digital Enhanced Integrated Drive Electronics (IDE) -grensesnitt. Den tredje modellen, små mini-tårn, har ytterligere to bukter i stedet for ett. Den Gx150 har ikke mulighet til å koble til en ekstern harddisk.

Konklusjon

Kunder som ønsker å kjøpe Dell OptiPlex Gx150 bør vurdere den lille mini-tower modell hvis de ønsker å oppgradere til maksimalt tre interne harddisker. De som er fint med to interne harddisken maksimalt kan velge en av de to andre modellene.