Dell Mini Notebook Specs

Som av mars 2011, Texas-baserte multinasjonale teknologiselskap Dell Inc. tilbyr en mini-laptop - en rimeligere, nedstrippet versjon av en bærbar datamaskin - kalt en netbook. Maskinen er egnet for folk som ønsker å utføre grunnleggende databehandling oppgaver som surfing og word-dokument behandling mens eschewing funksjoner som spiller CD-er og DVD-er. Det er solgt Dells mid-level Inspiron merkevare under som Mini 10 Netbook, med tallet 10 symboliserer sin 10,1-tommers skjerm. Den starter prisen er $ 450.

OS, Prosessor og systemminne

Dell Inspiron Mini 10 Notebook er forhåndsinstallert med Windows 7 Starter operativsystemet, som er rett og slett den versjonen av Microsoft Windows 7 spesielt laget for bærbare datamaskiner. Datamaskinen har også en Intel Atom N450-prosessor med en 1,66 gigahertz behandling hastighet. Det er en del av netbook Intel NM10 Express-brikkesett. Systemminnet består av en gigabyte, basert på andre generasjon SDRAM - synkron dynamic random access memory - også kalt DDR2 SDRAM.

Disk Drives, lyd og video

Dell Mini Notebook har en 250 GB harddisk, som er koblet til datamaskinens SATA, eller Serial Advanced Technology Attachment grensesnitt, og spinner på 5400 omdreininger per minutt. Selv om mini-bærbare datamaskinen ikke har en innebygd optisk stasjon for å spille av eller ta opp CDer eller DVDer, som er typisk for vanlig størrelse bærbare datamaskiner, kan brukerne koble til en ekstern en til datamaskinen. Mini 10 har et par innebygde stereohøyttalere med 2 watt som gir to-kanals HD-lyd. Video funksjoner består av en integrert Broadcom Crystal HD Media Accelerator, 1,3-megapiksel webkamera, og 1366 x 768 piksler i oppløsning.

tilkobling

Hver Dell Mini Notebook har trådløs tilkobling som følger IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 802.11g-protokollen, og tilbyr en datahastighet på 54 megabit per sekund. Datamaskinen har også Bluetooth-tilkobling, som oppsto som et alternativ til å bruke 25-pinners RS-232 kabler for dataoverføring. Imidlertid mangler Dell Mini Notebook et modem. Datamaskinens grensesnitt omfatter en VGA-kontakt, tre USB 2.0-porter, hodetelefoner og mikrofon knekt, og en Kensington sikkerhetslås. Den mini-bærbare har også en 3-i-1 digital media adapter for sikker digital, Multimedia og minnepinne flashminne formater.

Dimensjoner og Power Supply

Dell Inspiron Mini 10 er tilgjengelig i fire farger: sølv, grønn, blå og rød. Den måler 10,5 inches bredt, 7,8 inches dyp og 1,3 inches høy. Datamaskinen veier ca 3 lbs. med sin 6-cellers litium-ion-batteri, som gir opptil ni timers batterilevetid.