Disk Defrag Verktøy

Disk Defrag Verktøy


Når du installerer programmer på datamaskinen, eller opprette nye filer, kan disse filene ende opp med å bli lagret på flere steder på harddisken. Over tid kan dette fragmentering øke og datamaskinen tregere. Når dette skjer, kan du bruke disk defrag verktøy for å flytte og organisere fragmenterte filer på harddisken for å øke hastigheten på datamaskinen din.

Smart Defrag 2

Smart Defrag 2 fungerer på Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7, Server 2008 og NT. Dette gratisprogrammet er unik fordi den kan settes til å kjøre i bakgrunnen for å defragmentere filene som brukes mest på datamaskinen. Programmet bruker kun 14MB minne når den kjører i bakgrunnen, så det er ideelt for eldre datamaskiner med lite minne. Det inkluderer også en planlegger slik at du kan kjøre programmet på nytt.

Diskeeper

Diskeeper fungerer på Windows XP, 2003, Vista, bruker Server 2008 og 7. Diskeeper sin egen proprietære "ItelliWrite" teknologi for å hindre at opptil 85% av filene dine fra å bli fragmentert. Programmet kjører i bakgrunnen på datamaskinen for å defragmentere filene dine automatisk når du bruker dem. Programmet bruker "IvisiTasking" teknologi for å tillate defragmentering å skje uten å tømme aktive systemressurser. Diskeeper kan også være planlagt å kjøre når det passer for deg.

Auslogics Disk Defrag

Den Auslogics Disk Defrag-programmet er en gratis diskdefragmentering skanner som fungerer for Windows XP, 2003, Vista, 7 og Server 2008. Programmet har et brukervennlig grensesnitt som lar deg starte defrag prosessen med bare ett klikk. En visning på skjermen kan du se defragmenteringen foregår på datamaskinen din, selv om programmet ikke tillatelse til å se en oppdatert sektor kartet etter at prosessen er fullført.

iDefrag

Den iDefrag Programmet er utviklet for bruk med Mac OS X. Programmet kan defragmentere individuelle filer som er sterkt fragmentert, og inkluderer tweaks for å øke systemets ytelse. iDefrag defragmenterer dine mest tilgjengelige filer ved å flytte dem til "Hot Zone." Programmet kan også defragmentere bestemte filer på Mac mens harddisken er i bruk. Programmet kan også være planlagt å starte opp i en spesiell modus for å defragmentere datamaskinen.