En Tegning Tutorial i Paintshop Pro

En Tegning Tutorial i Paintshop Pro


Paint Shop Pro har en rekke tegneverktøy. Den "Single Line" tegning alternativet gir en ren tegning. Selv om du mangler tegning ferdigheter, tegning med dette alternativet kan slippe løs din indre artist som du utvikler en tegning som består av rette linjer. Denne tegningen metoden er nyttig for å lage tekstur tegninger, unike fotorammer, utsmykkede geometriske mønstre og kreative design.

Bruksanvisning

1 Åpne Paint Shop Pro.

2 Naviger til "File".

3 Velg "New".

4 Etablere din filens ønsket bredde, høyde, oppløsning, bakgrunnsfarge og bildetype.

5 Velg "Tegn" -verktøyet. Du finner den i verktøypaletten.

6 Sett "Tool Options" før du begynner å tegne. Den type linje du skal bruke er "Single Line." Du vil se flere andre alternativer for å eksperimentere med så du praktiserer denne tegningen teknikk. For nå, velger du "Fylt" i "Style" -feltet og definere linjen "bredde" til 5. "Create Som Vector" og "Close Path" bør settes til "Nei" før du begynner å tegne. Sørg også for at "Antialias" -feltet er satt til "Ja", også.

7 Beveg musen over til der du vil ha en rett linje til å begynne.

8 Venstre-klikk og dra linjen til der du vil ha den rette linjen til slutt. Du kan dreie linjen, men ikke slipp museklikk til slutten av linjen når det stedet der du vil ha den.

9 Fortsett til venstreklikk og dra nye rette linjer til du er fornøyd med din nye mønster, tekstur eller design.

10 Velg "File" og deretter klikke på "Lagre" når du er ferdig. Lagre filen på veien hvis du har planer om å jobbe med det i mer enn ett minutt.

11 Velg "File" og "Lukk" når du er ferdig med tegningen.