Enkel å bruke Blogging programvare for Kids

Enkel å bruke Blogging programvare for Kids


Blogging tilbud barna en enkel måte å kommunisere og dele sine erfaringer, tanker og følelser med venner og familie fra hele verden. Forstå hva ulike blogging løsninger har å tilby i form av personvern og sikkerhet kan hjelpe deg å gjøre et bedre valg på å velge den beste blogging programvare for din familie.

Sikkerhetshensyn

Snakk med barnet om Internett-sikkerhet før du godtar å la dem starte og opprettholde en blogg. Fortell barnet om hva slags informasjon de ikke bør dele på bloggen sin, og sørg for å forklare hvorfor dele denne informasjonen er farlig. Personlig informasjon omfatter fullt navn, adresse, telefonnummer og skole de går på. Tenk personvern funksjoner som bare vil tillate dem å legge inn når du vil at de skal eller hvor du kan godkjenne hvem som kan besøke bloggen.

typer

Som i 2010, to hovedtyper av blogging programvare er tilgjengelig. Den første er en hosted blogg løsning, hvor blogging Web-programmet og innholdet blir lagret på en blogging service. Blogger blir automatisk satt opp og støttes av blogging service. Den andre er en egen vert blogg hvor blogging web-applikasjon og innhold er vert på din egen server. Selv vert blogger er satt opp og støttet av brukeren.

Hosted Blogger - Blogger

Slik at barnet skal ha en hosted blogg er en enkel løsning. Google Blogger er spesielt bra for et barns blogg som det er lett å bruke. Et barn kan bare klikke på "Nytt innlegg" knappen for å lage et nytt innlegg. Blogger WYSIWYG (det du ser er hva du får) editor lar et barn å se hva deres blogginnlegg vil se ut, med formatering og bilder, som de skaper den.

Blogger gjør også foreldrekontroll enkelt. Foreldre kan sette opp sine barns blogg og la barnet til å poste som en forfatter til bloggen under sin egen konto. Dette gir foreldre full administrativ tilgang, slik at den overordnede til å lage etiketter samt moderate innlegg og kommentarer.

Self-Hosted Wordpress

Wordpress selv vert alternativet tilbyr en enkel å bruke, intuitivt grensesnitt som lar barnet ditt til å poste bloggoppdateringer lett. Som Blogger, Wordpress har også en WYSIWYG-editor som gjør formatering og innhold layout lett. Et barn kan bare klikke på "Nytt innlegg" -knappen for å opprette og publisere hennes innhold.

En annen fordel med selv vert blogger er at de gir foreldre den ultimate kontroll over deres barns blog layout, innhold og besøkende. Foreldre kan velge å moderere sine barns innlegg og kommentarer som er postet i bloggen, og kan installere ekstra plugins og server-side verktøy som kan overvåke trafikken samt kontroll som kan se bloggen.

Sosiale nettverk

Sosiale nettverk inkluderer ofte blogger som en måte å dele informasjon, og er spesielt populær blant eldre barn. Fordelen med sosiale nettverk blogger er en ferdig publikum av venner til å lese deres blogg oppdateringer. Ulempen med de fleste nettsamfunn er at det ikke kan være mulig å overvåke barns nettverk profil eller blogg. Hvis du er også medlem av det sosiale nettverket, legge barnet som en av dine venner, slik at han vet at du er oppdatert på hva han velger å poste.