Flash vil ikke bli vist på internett Exploer

Flash vil ikke bli vist på internett Exploer


Adobe Flash Player er programvare for avspilling av filmer, animasjoner og annet innhold på nettet. Det er en av de vanligste video plugins og er nødvendig for å vise de fleste videoer på nettsteder som YouTube og Google Video. Hvis du bruker Internet Explorer 9 eller tidligere, eller Internet Explorer for skrivebordet, ser Flash-innhold krever Flash-plugin. Hvis Flash ikke vises i Internet Explorer, må du feilsøke nåværende Flash-spiller eller Internet Explorer.

Adobe Flash Player og Internet Explorer

Internet Explorer 10 streamer medieinnhold automatisk ved hjelp av Adobe Flash Player, krever ingen plugins. Hvis videoer vil ikke spille, eller Flash-plugin ikke vises, kan du prøve å åpne videoen i Internet Explorer for skrivebordet. I motsetning til Internet Explorer, må du installere Adobe Flash Player i Internet Explorer for skrivebordet. Hvis du bruker Internet Explorer for skrivebordet, eller Internet Explorer 9 eller tidligere, må du kontrollere Flash er aktiver og besøke Adobe Flash Player nettsted for å oppgradere Adobe Flash Player til siste versjon (se Ressurser). Start Internet Explorer og prøve lasting Flash-innhold.

32-bit vs 64-bit

32-bit og 64-bit programmer refererer til en type programvare eller sentralenhet, hastigheten som den behandler data. 32-biters programmer håndtere data i 32-bit biter, mens 64-bits programmer håndtere data i 64-bits brikker. Vanligvis 64-biters programmer behandle data raskere enn 32-bit programmer, fordi de behandler dobbelt så bits per stykke data. Men kjører på en høyere prosessorhastighet kan noen ganger ofre kompatibilitet med enkelte nettsteder. Microsoft Support anbefaler å bytte til en 32-bits utgave av Internet Explorer, som 64-bits utgave kan hindre Adobe Flash Player fra arbeidslivet.

ActiveX-kontroller og filtrering

ActiveX-kontroller er biter av programvare, som plugins eller add-ons, som gjør at Internet Explorer for å åpne interaktivt innhold på nettet. ActiveX-filtrering stopper visse nettsteder fra å installere ActiveX-programmer i Internet Explorer, som ActiveX-programmer kan brukes til å installere skadelig innhold. For å unngå å laste ned malware, bruker Internet Explorer ActiveX-filtrering for å stoppe nettsteder fra å installere og bruke programmer. Imidlertid kan ActiveX-filtrering også hindre programmer som Adobe Flash Player fra å kjøre. Microsoft Support anbefaler å deaktivere ActiveX-filtrering i Internet Explorer og retesting Adobe Flash Player. Merk at deaktivere ActiveX-filtrering kan forlate systemet mer sårbart for malware infeksjoner.

Add-ons og Internet Explorer

Hvis Adobe Flash Player virker ikke etter oppdatering av Adobe Flash Player og deaktivere ActiveX-filtrering, prøve å deaktivere alle andre tilleggsprogrammer i Internet Explorer for skrivebordet. Plugins er i hovedsak små biter av programvare som fungerer uavhengig av hverandre. Når de blir utdatert eller ødelagt, kan de forstyrre andre add-ons, som Adobe Flash Player, forårsaker dem til å svikte.

ødelagte data

Nettsteder installere informasjonskapsler og annen sporingsinformasjon på datamaskinen for å sette språk preferanser og hjelp hastighet lastetid. Disse biter av data kan bli ødelagt, som plugins, og konflikt med normal Internet Explorer funksjoner. Det er mulig at du har informasjon i Internet Explorer cacher og informasjonskapsler som er skadet og forstyrrer Adobe Flash Player. Slett alle lagrede data eller tilbakestille Internet Explorer, og deretter teste Adobe Flash Player