Hva Er File Extension .JNLP?

Hva Er File Extension .JNLP?


Filtypen .JNLP (Java Network Launch Protocol) brukes for filer som inneholder instruksjoner for å lansere Java-programmer.

feil~~POS=TRUNC

Hvis du ser en melding i nettleseren din spør om du ønsker å åpne en JNLP fil, betyr det mest sannsynlig at du har klikket på et program som bruker Java for å gi økt interaktiv evne. Din nettleser bør spørre om du vil åpne filen ved hjelp av Java Web Start Launcher.

Betydning

Som en del av Sun Microsystems Java Web Start, har denne teknologien gjort Internett-surfing enklere siden 2002. I daglig bruk, videofiler og interaktive spill kan spilles uten en tidkrevende installasjonsprosessen.

Anvendelser av JNLP

Video-spillere, online chatterom, online kalkulatorer, kart, spill og forretningsapplikasjoner som online regneark er alle eksempler på Java-teknologi.

filstruktur

JNLP bruker XML-protokollen for å sende instruksjoner mellom datamaskinen og webserveren som du ber om informasjon. Brukere av XML finner koding for JNLP filer kjent.

Hvordan kan jeg få Java?

Nedlasting er automatisk når det er behov for Internett-brukere, er nedlasting gratis som en del av Java Development Kit fra Sun Microsystems for utviklere.