Forskjellen mellom en Helios & Galileo Eclipse

Forskjellen mellom en Helios & Galileo Eclipse


Program release datoer er en forskjell mellom en Helios og Galileo Eclipse. IBM utviklet den frie Eclipse-plattformen som en samling av grunnleggende programmering utviklere bruker til å lage personlige programvare. Programmer kan endres og deles av noen part.

Grunnleggende

Forskjellen mellom en Helios og Galileo Eclipse starte med det grunnleggende. IBM lanserte Eclipse: Galileo i 2009. Programmet hadde totalt 33 prosjekter. På den offisielle nettsiden, lenkene besøkende med tilgang til å programmere blogger og virtuelle demonstrasjoner. En ekstra lenke førte til den offisielle Galileo Twitter-side. Eclipse: Helios kom i 2010 med 39 kjennetegnet prosjekter. Den offisielle nettsiden fortsatt knyttet til å programmere blogger, men virtuelle konferanse tilbud erstattet Twitter referanser.

problemer

Ifølge amatører og profesjonelle programmerere, hver Eclipse Produktet hadde program glitches i ulike områder ved første utgivelse. Brukere opplevd problemer med å få Galileo til å gjenkjenne nye plug-ins, som gir brukerdefinerte evner til programmer. Etter noen program tilpasninger fra brukere, programvaren var fullt operativt. I Helios, programmerere opplevd problemer mens du redigerer sine Java-filer. Java er programmeringsspråket stammer fra mer komplisert C og C ++ programmering former. Helios begynte å fungere ordentlig gjennom bruker modifisering.

målrettede brukere

Ifølge programmerer nettsider, utgivelsen av Helios innført en rekke programmer rettet mot Java-programmerere. Java-språket anses vanskeligere enn Hypertext Markup Language for bruk i web design. Kode formatters tilbys i Helios hjelpe programmerere redigere allerede eksisterende koder. En stoppunkt detaljruten holder notater på pauser og pauser satt inn av en programmerer for debugging formål. Forbedret analyse og profil forbedringer aide i å overvåke hvor mye datamaskinens minne som brukes av et bestemt program.

Tilleggsfunksjoner

Andre funksjoner som tilbys gjennom Helios, men ikke tilgjengelig i Galileo, inkludere Javascript utvikling og Linux-verktøy. Programmerere bruker Sequoyah å jobbe med mobile enhetsprogramvaren. Xtext støtter arbeid å gjøre med domenespesifikke språk som HTML og Mata. IBM vervet Google for å hjelpe til med Helios Marketplace. Programmerere selge tilpasset designet plug-ins til interesserte parter. Forbedrede kommersielle funksjoner er et annet element skaper forskjellen mellom en Helios og Galileo Eclipse.