Forsterker bremser ned WiFi

Forsterke din WiFi signal i den hensikt å utvide sitt utvalg kan ha uønskede bivirkninger. Ved hjelp av en andre ruter for å utvide det signalområdet signal kan redusere den hastighet med hvilken signal beveger seg. Dette skyldes først og fremst til utformingen av firmware i ruteren. Distribuere en lang WiFi-antenne kan ha et lignende resultat av forskjellige grunner. Midlertidige løsninger er tilgjengelige i begge tilfeller.

forståelse WiFi

For å øke rekkevidden til WiFi-tjenesten må du være tydelig på hva slags signal du ønsker å forsterke. WiFi fungerer omtrent som en walkie-talkie. I stedet for stemmen din, er et digitalt signal gjennomført på en radio wave-band til og fra en kringkastings ruter eller hotspot, og et trådløst nettverkskort i datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefon. For å øke rekkevidden eller avstand som du kan få tilgang til WiFi hotspot, øker både kringkastings- og mottaksevner i ruteren.

forståelse båndbredde

Internett rask levering fra Internett-leverandøren er så fort du kommer til å få, uavhengig av den trådløse ruteren eller metode for forsterkning. En idiotsikker måte å kompensere for noen nedgang i WiFi-hastighet som følge av å forsterke signalet er å be din ISP for å øke båndbredden for deg. Dette vil øke månedlig avgift, men det krever ingen annen innsats fra din side.

Ved hjelp av en Repeater

En enkel måte å øke din WiFi-rekkevidden er å legge til en ekstra trådløs ruter til nettverket. Bruk opp til en 50-fots lengde av CAT-5 tunge gauge og andre trådløse ruteren. Plasser den andre ruteren som langt fra den første som mulig. Nesten alle router firmware programmene er Linux-basert og er forkortet "WRT" for trådløs ruter. Fordi begge rutere kjører WRT firmware designet for en enkelt ruteren, vil WiFi-hastighet avta noe på grunn av dobbeltarbeid. Løs dette problemet ved å erstatte firmware med en gratis Linux WRT versjon skrevet spesielt for rutere. En Internett-søk ved hjelp av ruterens merke og modellnummer skal slå opp flere.

antenne Booster

Øk WiFi-rekkevidden ved å legge til en antenne utformet for å øke WiFi kringkasting og resepsjonsområde. Antenner kan kjøpes eller konstruert fra kits, eller fremstilt fra lett tilgjengelige deler. Flere design kan bli funnet på Internett. Igjen, kan tap av en viss grad av båndbredden resulterer fra den opprinnelige ruterfastvaren. Etter å ha blitt skrevet for ruteren til å kringkaste og motta på et bestemt effektnivå, reduserer den ekstra antenne den opprinnelige signalstyrken ved å ikke motta tilstrekkelig signalstyrke fra ruteren til å kjøre antennen. Skifte firmware med riktig Linux WRT programmet vil løse dette problemet også.