Free Web-basert undersøkelse Verktøy

Free Web-basert undersøkelse Verktøy


Du lurer kanskje på hvor mange som ønsker å delta i neste skolen bake salg eller se hva folk synes om den nye nettsiden. Uansett årsak, vil du gjennomføre en undersøkelse. Det finnes en rekke verktøy av varierende kvaliteter som tilbyr gratis befaring tjeneste på nettet, men her er noen av de beste og mest populære.

Google Docs

Selv om mange forbinder Google Dokumenter med regneark og tekstfiler, den støtter også former. Du kan raskt angi alle feltene du trenger, med spørsmål typer som spenner fra tekst til multiple choice til vekter. En av de største vinner med Google Docs, derimot, er det faktum at standardhandlingen er å lagre svarene i et regneark for enkel behandling. Dette verktøyet er spesielt praktisk for interne undersøkelser om din bedrift eller skolen bruker andre Google-tjenester som Gmail.

Surveymonkey

Surveymonkey gir egentlig noen spørsmålstypen du kan tenke deg, fra multiple choice, avkrysningsbokser, til rene tekst svar eller enda demografisk informasjon. De gir en rekke forhåndsbygde maler alt fra faglige emneevalueringene til kundetilfredshet, noe som gir et godt utgangspunkt for undersøkelsen. De støtter også "hoppe logikk", slik at du kan angi om en seksjon skal hoppes basert på en brukers svar. Gratis planer kommer med 10 spørsmål og opptil 100 svar per undersøkelse samt Facebook integrasjon.

Polldaddy

Polldaddy er fra utviklerne av den populære blogging system WordPress, så WordPress brukere vil finne grensesnittet kjent. Den kraftige grensesnitt hjelper deg å tolke resultatene som de kommer inn og endre utseendet og følelsen av undersøkelsen. Den store forskjellen Polldaddy gir er en iPhone / iPad app som enkelt presenterer dine undersøkelser hvis du ønsker å spontant kartlegge personer (for eksempel på gaten), eliminerer behovet for dataregistrering.

KwikSurveys

Det mangler noen funksjoner og funksjonalitet, men hvor andre tjenester har begrenset gratis planer, har KwikSurveys en veldig sjenerøs gratis plan med ubegrenset spørsmål, svar og undersøkelser. De inkluderer en gratis eksport verktøy (Excel, Word og andre formater) som noen andre tjenester betalt for. En annen gratis funksjon KwikSurveys gir er spørsmålet randomisering, som i likhet med resultatene eksport, de fleste andre tjenester betalt for.