Gigabyte Series 6100 Spesifikasjoner

Gigabyte S-serien er en serie med hovedkort, utgitt i 2007, med GeForce 6100-brikkesettet. Dette hovedkortet, produsert i Taiwan, er en Micro ATX (Advanced Technology Extended) formfaktor bord, noe som betyr at det er en stasjonær bord for mindre PCer. Den er designet for bruk i systemer med mellomtoner ytelse.

prosessor Socket

Styret har et enkelt AM2 socket type, som kan støtte Athlon 64 FX, Athlon 64, Sempron og Athlon 64 X2-prosessorer. FSB (front side bus) hastighet, som bestemmer dataoverføringshastigheten er 1GHz.

Hukommelse

Styret har dual-channel minne støtte for opptil 16 GB RAM i fire DIMM-spor med DDR2 RAM kompatibilitet. Det er imidlertid ingen RAM følger med hovedkortet som standard. De støttede RAM hastigheter er 400 MHz, 533 MHz, 667 MHz og 800 MHz.

Grafikk og lyd

Styrets NVIDIA GeForce 6100-brikkesettet gir integrert video og lyd, noe som åpner for grafikk og lyd prosessering uten ekspansjonskort. Det er ingen AGP-port for å legge til et dedikert grafikkort.

Ytterligere

Styret benytter Award BIOS og har fire PCI-spor for utvidelseskort. Grensesnittporter inkluderer fire USB 2.0-porter, fire SATA-grensesnitt, en FDD-port og en IDE-port.

dimensjoner

Styret måler 12 inches i bredden og 8,4 inches i dybden.