Handbrake vil ikke fungere på min Macbook

Handbrake er flertrådet video transkoder programvare er tilgjengelig for Mac OS X, Windows og Linux operativsystemer utgitt med GPL-lisens. Programvaren tar video fra ulike DVD-relaterte kilder og konverterer den til MP4 (m4v) og MKV filformater, og tilbyr en rekke video- og audio koding. Handbrake programvare er forhåndsinnstilt med en rekke optimalisert innstilling valg basert på hvordan du vil se videoen. Noen alternativer inkluderer iPhone, iPad, iPod, AppleTV og High Profile. Disse innstillingene optimalisere video- og audioutgang til å bruke størrelsen laveste filen samtidig som lyd og video på den optimale oppløsningen for enheten.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du bruker riktig versjon av Handbrake for operativsystemet. Handbrake har en Intel 64bit versjon og en Intel 32bit versjon for Mac OS X 10.5 og 10.6. Mac OS X 10.4-brukere må laste ned versjon 0.9.4, en versjon som ikke lenger støttes av Handbrake.

2 Kontroller at du prøver å konvertere video fra en støttet kilde. Handbrake ekstrakter video fra disker med en VIDEO_TS mappe, DVD image, og ukryptert DVD og Blu-ray. Noen VOB, er Ts og m2ts filer støttes også. Hvis disken er kryptert, vil det ikke fungere med Handbrake.

3 Bekreft at du har installert VCL før lansering Handbrake. VCL må være installert i programmappen rotnivå og ikke i brukerens programmappen. Også bekrefte at du bruker 64bit-versjonen av VCL med 64bit versjonen av Handbrake og 32bit-versjonen av VCL med 32bit versjonen av Handbrake.