Har Asus P5K-E Støtt en 64 Bit?

På grunn av en av komponentene, en sentralenhet som kalles Land Grid Array 775, den

Asus P5K-E - en stasjonær PC hovedkort fra taiwanske datateknologi produsenten ASUSTeK Computer Inc. - fysisk og elektrisk støtter et bredt spekter av 64-bits prosessorer. Alle P5K-E-kompatibel 64-bits prosessorer tilhører mellomtoner Pentium merkevare, som består av Pentium 4, Pentium D og dens underavdeling Pentium Extreme Edition; og høyere nivå Core 2 merkevare, som omfatter Core 2 Duo, Core 2 Quad og Core 2 Extreme divisjoner.

kjerner

ASUS P5K-E-kompatible Intel Pentium 64-bits databrikker er single-core prosessorer, noe som betyr at de hver har en kjerne, eller behandlingsenhet. Asus P5K-E-kompatible Intel Core 2 64-bits prosessorer, derimot, er mer kraftig når det gjelder prosessorkraft. The Core 2 Duo og Core 2 Quad er oppkalt etter sin utforming som dual-core og quad-core chips, henholdsvis. The Core 2 Extreme består av to- og firekjerners oppføringer.

Klokkefrekvens og FSB Speed

Hver ASUS P5K-E-kompatibel Pentium og Core 2 64-bit chip har en klokkefrekvens, som er den hastigheten som den utfører sine grunnleggende behandling plikter; og front-side bus hastighet, som er den hastigheten som den utfører overføring av data med hovedkortet via front-side bussgrensesnitt. Toppen klokkehastighet og FSB hastighet at P5K-E Pentium prosessorer tilbudet er henholdsvis 4GHz og 1,066MHz,. De maksimale satsene av P5K-E Core 2-prosessorer er 3,33 GHz og 1,333MHz.

Caches og strømforbruk

Hver ASUS P5K-E-kompatibel Pentium og Core 2 64-bits prosessor har to cacher. Oppkalt Nivå 1 cache og nivå 2 cache, er de små oppbevaringsrom at CPUer bruker for høyhastighets tilgang til PC-ens mest brukte data. Intel viser den største L2 cache som 4 MB for Pentium og 12 MB for Core 2. Når det gjelder strømforbruk, begge merkene har prosessorer som kan konsumere opptil 130 watt.

Technologies

Noen ASUS P5K-E-kompatible Pentium 64-bits prosessorer har teknologier som Intel Hyper-Threading-teknologi for å øke CPU multitasking, VT-x for maskinvarebasert virtualisering og Execute Disable Bit for anti-virus beskyttelse. Lagt på de fleste P5K-E-kompatibel 64-bit Core 2-prosessorer er teknologier som Enhanced Intel Speedstep Technology for optimal ytelse uten å ofre energieffektivitet og Intel TXT for tryggere databehandling.