Har Photoshop Lightroom har en Lasso?

Har Photoshop Lightroom har en Lasso?


Adobe Photoshop Lightroom tilbyr fotografer en plattform for fargejustering, bilderedigering og forbedring. Fra korrigere linse-indusert forvrengning å fjerne digital støy fra bilder i svakt lys, kan Lightroom forbedre en arbeidsflyt som er avhengig av behandling og bedre bilder av gangen raskt. Dens ikke-destruktiv verktøyet sett skiller seg fra mulighetene i Adobe Photoshop selv, i stor grad fordi dens tilnærming varierer fra ofte utvalget basert arbeidsflyt preget av Photoshop lassoverktøyet.

Lightroom Bruker

Sammen med sine bildejustering og forbedring, Lightroom fungerer som en grunnleggende digital asset management system. Den tar også direkte, tethered innspill fra et digitalt kamera fysisk koblet til datamaskinen som kjører programmet. Lightroom dekker behovene til en brukermassen vesentlig forskjellig fra designere, retouchers og sammensetting kunstnere som er avhengige av Photoshop. Som Lightroom bruker konfrontert med Photoshop Lasso, må du kanskje omfattende opplæring for å forstå de to-trinns tilnærming den støtter, mens Lightroom erfaring trekker på den eksisterende arbeidsflyten, som kombinerer lyskasse med mørkerom.

Photoshop Vs. Lightroom

I motsetning til den måten mye av verktøyet satt i Adobe Photoshop opererer, skaper Lightroom ikke-destruktive sett av prosessuelle instruksjoner som representerer de endringene du gjør i et enkeltbilde eller batch av bilder. Selv om mange av Photoshop justeringer og effekter, sammen med sin bruk av smarte objekter, gjelder endringene du kan fjerne ved å slette dem eller slå dem av, trekker sitt paradigme på sine røtter som et utvalg basert, pixel-nivå editor. I motsetning sparer Lightroom redigeringene som metadata, eller informasjon om data, bruke dem når du skriver ut bilder eller eksportere dem i nye formater. Metadataene krever ikke en lassoverktøyet til å velge de områdene der de gjelder.

Lightroom Verktøy

Hvis du er vant til å arbeide i Photoshop, kan du finne arbeidsmiljøet i Lightroom svært forskjellig fra å bruke Photoshop lassoverktøyet til å velge et område for justering, maskering eller andre operasjoner. Lightroom verktøy opererer ikke på områder du velger ved å definere en grense som viser til området du vil justere, og deretter overlate justeringen av til et annet verktøy eller funksjon. I stedet bruker Lightroom pensel-baserte verktøy for å identifisere og korrigere i ett trinn. Det mangler en lassoverktøyet fordi dens funksjonalitet ikke krever en og dens paradigmet ikke er avhengig av en.

Lasso Innbyttere

I stedet for lassokasting rundt et bilde området du vil justere, i Lightroom du svare på farge ved å la programmet markere områder som faller inn i bestemte tone kategorier, inkludert hvitbalanse og eksponering, og deretter gjøre endringer basert på disse områdene. Justeringspensel- Programmets, for eksempel, lar deg bruke endringer i lysstyrke ved å male korreksjon direkte på et bilde. For å bruke Lightroom lokale tilpasninger, plasserer du pins for å identifisere områder du ønsker å korrigere. Den type utvalget du ville gjøre med en lassoverktøyet bare passer ikke Lightroom redigering tilnærming, slik at programmet mangler Lasso fordi den ikke trenger en.