Har Word 2007 har en Document Viewer?Hvis du ikke har Microsoft Word 2007 og trenger å se en fil noen har sendt deg, kan du bruke Microsofts Word Viewer for å se innholdet i fila. Denne 24,5 megabyte nedlasting er tilgjengelig på Microsofts nettsted for gratis.

Beskrivelse

Lansert i 2007, Microsofts Word Viewer erstatter tidligere Word Deltakere, og tillater brukere å se innholdet i et Word 2007 docx-fil. Du kan ikke endre eller lagre docx fil i Viewer, men du kan se og skrive den ut.

Interface

Etter nedlasting og installasjon betrakteren, åpne programmet. I dialogboksen Åpne, naviger til dokumentet for å åpne, velg den og klikk "Åpne". Dokumentet åpnes i dokumentvinduet. Verktøylinjen øverst i dokumentvinduet inneholder standard menykommandoer som "Fil" og "Vis". Du kan vise kommentarer eller skjult tekst i dokumenter samt søke etter et ord eller en setning.

system~~POS=TRUNC

Dette programmet må ha minst Windows 2000 med Service Pack 4 installert for å kjøre. Det vil kjøre på andre Microsoft-operativsystemer som Windows XP, Vista og 7. betrakteren fungerer for tekstbehandling dokumenter fra Word 2000-2010.