Hjelp Installere RAM i en MacBook Pro

Hjelp Installere RAM i en MacBook Pro


MacBook Pro er Apples ode til effektiv databehandling, på en bærbar PC med en strømlinjeformet utseende og kraftige, lett-å-bruke programmer. Installere mer RAM på MacBook Pro vil øke hastigheten og ytelsen med umiddelbare resultater. Og lykkelig, installerer RAM i en MacBook Pro er både enkelt og rimelig.

MacBook og RAM Spesifikasjoner

Før du kjøper og installerer RAM for MacBook Pro, finne ut hvilken type RAM det og hvor mye RAM den kan bruke. Eldre modeller bruker DDR2 667 og støtter alt fra 2 GB til 4 GB, avhengig av hvilken modell du har. De nyere MacBook Pro støtter opptil 4 GB DDR3-minne. Se Ressurser for hvordan du kan finne spesifikasjonene til den bærbare datamaskinen.

Starter

Koble datamaskinen fra veggen og ta ut batteriet fra den bærbare datamaskinen. Deretter fjerne skruene fra bunnen av saken. Sørg for å markere hvor hver skrue går, som de varierer i størrelse og lengde.

fjerning

Finn ut hvor minnet er for tiden lokalisert. Noen ganger vil det være et åpent spor for å installere ekstra RAM, avhengig av spesifikasjonene til din spesielle bærbare. For å fjerne den eksisterende minne, bare løfte minnet forsiktig i en vertikal bevegelse, og skyv minne ut fra sporet. Ikke tving minne ut fra sporet, så det kan skade datamaskinen.

Installasjon

Fjern RAM fra emballasjen og sett den på skrå inn i minnesporet. Når minnet er tettsittende passform og torg, trykk ned på det før det er på plass. Gjenta disse trinnene for å fjerne og installere ekstra minne i et annet spor.

Skifte sak

Etter at du er ferdig med RAM installasjon og du er sikker på at det er riktig tilkoblet, erstatte saken. Linje opp foringsrøret slik at den passer til resten av maskinen. Bytt ut skruene, og pass på at de riktige skruer brukes i de riktige hullene.

Konklusjon

Bytt ut batteriet og slå på MacBook Pro. Den ekstra RAM vil fungere uten noen konfigurasjon eller installasjonsprosessen. For mer detaljerte instruksjoner, se Ressurser for link til Apples MacBook Pro støtte nettsted.