HP Deskjet F2240 Specs

En skriver er praktisk å ha i ditt hjem for å skrive ut bilder og dokumenter. Det kan være en hassle å kjøre til biblioteket eller på kontoret butikken for å skrive ut noe opp. HP Deskjet F2240 All-in-One skriver kan du skrive ut, skanne og kopiere med bekvemmeligheten av å være hjemme, du sparer tid og penger.

papir~~POS=TRUNC størrelser~~POS=HEADCOMP

Den Deskjet F2240 har et papirmagasin kan håndtere vanlig papir, juridisk papir, kort, konvolutter, etiketter, fotopapir og transparentfilm for en rekke utskriftsalternativer. Du kan skrive ut adresseetiketter og bilder av ferien fra én enhet.

hastigheter

Utskriftshastigheten spiller en stor rolle i å avgjøre på hvilken enhet å kjøpe. Du kan skrive ut ofte, og kan ikke vente lenge på hver side for å skrive ut. Den F2240 kan skrive ut opptil 20 sider per minutt i svart etter den første siden er fullført, og opptil 14 sider per minutt i farger etter den første siden. En heavy-duty cycle for enheten er 1000 sider per måned.

Kopispesifikasjoner

Kopien funksjonen er nyttig når det gjelder å sende informasjon ut til grupper av mennesker eller skrive ut kopier av viktige dokumenter når originaler må bli bevart. Den kan skrive ut opptil ni kopier per minutt, avhengig av dokumenttype. Det kan redusere den opprinnelige fra 25 prosent til 50 prosent i størrelse og forstørre det fra 200 prosent til 400 prosent, avhengig av det opprinnelige dokumentet eller bildet.

skanne~~POS=TRUNC Spesifikasjoner

Skanning er nyttig for å ta dokumenter og sende dem elektronisk. Programvaren som følger med F2240 kan ta teksten skannet inn og gjøre den redigerbar. Et bilde editor er også tilgjengelig for å endre noen bilder du kan skanne i. Dette kan være nyttig hvis du skanner i en eldre eller skadet bilde og vil prøve å gjenopprette den. Den tåler 48-bits farger og 8-biters gråtoner, for 256 ulike nivåer av grått.