HP Scanner Problemer med Vista

Hewlett Packard (HP) er en av de største produsentene av maskinvare som skrivere og skannere. Hvis du har en HP-skanner og du prøver å bruke den med Windows Vista, kan du finne deg selv kjører inn i et par forskjellige problemer. Disse problemene kan skyldes tilkoblingsproblemer eller skanneren maskinvare ikke blir oppgradert til Vista operativsystem.

riktig Connection

Hvis du prøver å skanne et dokument med HP-skanneren i Windows Vista, kan du få en feilmelding der skanneren ikke registreres, selv om du er sikker på at du har installert den riktig. Først, sørg for at strømmen er på. Dette er en enkel ting å glemme, og det er også lett å fikse. Når strømmen er slått på, må du kontrollere USB-tilkoblingen mellom HP-skanneren og datamaskinen. Tilkoblingen for enheten er i bakpanelet på skanneren, sammen der strømledningen kobles. Pass på at den er godt festet til USB-porten på skanneren. Nå må du passe på at kabelen er riktig koblet til datamaskinen også.

Dokument korrekt plassert

Hvis du nylig har kjøpt din nye HP-skanneren vil du trenger å vite hvor du skal plassere dokumentet i for at den skal skannes på riktig måte. Plasser bildet eller papir på side nærmest der klaffen åpnes. Måle markører er langs siden av glasset med en liten pil som peker til hjørnet der du må justere dokumentet. Plasser hjørnet av dokumentet flush mot hjørnet av skanneren. Lukk lokket på skanneren sakte, fordi hvis du skyver den ned for fort du kan skape en liten vindkast som vil flytte dokumentets justering.

Oppdatere driveren

Fordi du bruker en nyere operativsystem, kan du muligens trenger å oppdatere driverne. Hvis du kjøpte HP-skanneren når Windows XP var standard operativsystem, kan det hende at installasjonsdisken ikke har de riktige driverne som trengs. Hvis du prøver å skanne et dokument og maskinen vil ikke tillate deg å gjøre det, vil det mest sannsynlig være på grunn av dette. For å motta oppdaterte drivere du trenger å laste dem ned. Gå til HPs nettside; på toppen av siden vil du se i store fet skrive lenken "Drivere og støtte." Klikk på denne linken og en ny side vil dukke opp, spør hvilken enhet og modell du trenger oppdateringer for. Velg "Scanner" som enheten, og velg modell nummer fra listen over tilgjengelige modeller. Når du har fullført dette trinnet, vil arrangøren vise alle tilgjengelige nedlastinger og driveroppdateringer for skanneren. Last ned og installer alle disse oppdateringene én etter én. Når disse har blitt installert, vil du kunne bruke HP-skanneren med Windows Vista.