HTML-kode for Meta Beskrivelse

HTML-kode for Meta Beskrivelse


HTML inneholder en kode som heter "meta" som går i hodet på dine nettsider. Å gi websidene dine meta beskrivelser er en god ide hvis du ønsker å lokke surfere til å klikke på linker, fordi Google viser dem på sine søkeresultatsider.

Definisjon

Meta informasjon gjelder lagt til informasjon om noe, for eksempel publisering datoer, magasinartikler eller kategorisering av et blogginnlegg. Meta informasjon blir ofte brukt til å sortere eller for innhold og materialer, enten de er nettsteder eller lager i et lager.

meta Tags

I HTML metakoder tillate programmerere å legge til meta-informasjon til sine websider. Snarere enn å ha en annen type meta tag for hver type metainformasjon, inkluderer HTML bare en meta tag med "navn" og "innhold" attributter som tar informasjonen. For eksempel, "navnet" attributt for en meta tag holder et nett beskrivelse er "beskrivelse".

Meta Beskrivelse Kode

Koden for å legge til en metakode med en beskrivelse av nettstedet ser slik ut:

<Meta name = "description" content = "Dette er min veldig kul nettside, så jeg håper du vil besøke. Vi har bjørner og sånt." />

Ovennevnte meta tag er formatert i XHTML stil med en skråstrek for å stenge av tag, siden metakoder har ingen treff på avsluttende kodene. I HTML 4 og HTML 5, ser denne koden identiske, men trenger ikke den avsluttende skråstrek. Merk at du bare bør bruke meta tag for en beskrivelse én gang for hver webside, fordi Google ikke vil lese den andre.

Meta Description Bruk

Den meta beskrivelse er hva Google bruker til å vise en beskrivelse av nettstedet ditt når den kommer opp i søkeresultatene, så en god meta beskrivelse er nøkkelen til å få god trafikk. Du kan ha din nettside rangeres øverst på Google, men hvis beskrivelsen er kjedelig, vil færre folk klikker på linken din. Ifølge Joost de Valk, programmerer bak "Yoast WordPress SEO Plugin" for WordPress, Google bruker kun de første 150 ord enten websiden eller meta beskrivelse, så hold din beskrivelse til 150 eller færre ord.

Meta Tag Place

Metakoder bør alltid gå under tittelen kodene i hodet av et HTML-dokument, med unntak av metakoder som angir tegnsett eller de som bruker "http-equiv" attributt. Et godt eksempel er "HTML5Boilerplate" koden ved Paul irsk, en respektert Google og jQuery utvikler. Irsk setter meta beskrivelse og andre metakoder mangler leserens instruksjonene nedenfor tittelen koder, fordi websiden tittelen er den viktigste del av informasjonen som brukes av Google-søkeroboten.