Hva å gjøre med gamle dataskjermer

Den enkleste tingen å gjøre med en gammel dataskjerm er å resirkulere det. Men hvis du heller vil gjøre bruk av den en gang så dyre CRT eller LCD-skjerm, er det en rekke populære re-fashioning prosjekter som kan foretas som vil gi den gamle dataskjerm andre liv. Så hvis du ikke orker å kaste ut den gamle dataskjermen, og hvis det er bare å sitte på loftet samle støv, bør du vurdere å tenke utenfor boksen og setter skjermen til en annen bruk.

Slå din LCD-skjerm til en TV

Det er ingen iboende grunn en dataskjerm må brukes for å vise PC-grafikk. Hvis du har en gammel LCD dataskjerm med S-Video-inngang, er den klar til å bli plugget inn i TV luften bølger allerede. Hvis det er en eldre modell dataskjerm, trenger du bare å kjøpe en ekstern TV-tuner-boksen. En TV-tuner boks vil tillate deg å koble video avspillingsenheter og kabler til skjermen. Det er også kontakter for høyttalere på eksterne TV-tuner bokser hvis dataskjermen mangler innebygde høyttalere.

Slå LCD skjermen til en bilderamme

Konvertering din gamle LCD-skjermen til en bilderamme er en ambisiøs oppgave. For å gjøre skjermen ser ut som en attraktiv bilderammen, må du betydelig endre frontpanelet. Dessuten, siden LCD-skjermen skal vise fotografier, en annen enhet som holder bildene, for eksempel en ekstra bærbar PC eller en multimedia-kontroller, må være koblet til skjermen. Men hvis du liker å synke tennene i et stort prosjekt, konvertere en LCD-skjerm til en bilderamme er en av de beste måtene å gjøre bruk av skjermen. Kostnadene for prosjektet er betydelig mindre enn å kjøpe din egen digitale bilderammen, og resultatene er en fullt tilpassbar og stor bilderammen.

Donere Monitor

Mange organisasjoner, spesielt i større byer, aksepterer datautstyr donasjoner. Dataskjermer er spesielt nyttig og distribueres til personer og grupper som mangler midler til å kjøpe nytt datautstyr. Hvis du ikke finner noe nyttig å gjøre med skjermen, vurdere å gi det til en av disse organisasjonene, hvor skjermen vil få fortsatt bruk og gi de mindre heldige med det utstyret de trenger.