Hva betyr det Half Moon Symbol mener når jeg er på Facebook?

Den halve månesymbol er en del av Facebook chat, en realtime chat program som automatisk aktiveres når du er på Facebook. Du kan bruke Facebook Chat for å chatte med vennene dine i sanntid. Månen, når vist ved siden av navnet til en kontakt, indikerer at personen er "idle", noe som tyder på at de ikke har nylig blitt aktiv på Facebook.

status~~POS=TRUNC

Må ikke forveksles med dine Facebook-status innlegg, statusikoner tjene flere formål i chatteprogrammer. Oftest signaliserer de hvorvidt en person er tilgjengelig for å chatte. Facebook har ikke den samme rekke statusikoner som andre chat-programmer: Du er enten tilgjengelig, offline eller inaktiv. Men du kan ikke bare sette en "borte" status.

tomgang Venner

Når du ser på din venneliste på Facebook chat, vil du se enten en grønn prikk eller en halvmåne ved siden av hvert navn. Den grønne prikken betyr vennen er tilgjengelig, mens half moon betyr venn er inaktiv. Mens inaktive venner kan fortsatt være på datamaskinen, er de ikke for tiden ser på Facebook, slik at de ikke kan svare på meldingen din umiddelbart.

Kan jeg Sett min status til hvile?

Du kan ikke manuelt sette din status i Facebook Chat. Du kan imidlertid velge å gå offline eller online ved å klikke på "Options" -knappen i chattevinduet, og deretter velge "Go Offline». Du vil automatisk bli Idle etter 10 minutter uten aktivitet på Facebook.

Hva å gjøre

Hvis en venn går på tomgang, kan du fortsatt være i stand til å nå ham - bare beskjed ham og se om han svarer. Alternativt må du kanskje ta kontakt via andre metoder som mobiltelefon eller tekstmelding. Hvis du venter på en kontakt og ønsker å unngå å bli vist som inaktiv, fortsette å navigere Facebook med få minutters mellomrom.