Hva er AutoCAD Tekeningen?

Hva er AutoCAD Tekeningen?


"AutoCAD tekeningen" refererer til tegninger laget med den nederlandske versjonen av Autodesk Inc. er AutoCAD. Denne engineering og design software er tilgjengelig i mange forskjellige språk og versjoner, slik at du kan kjøpe AutoCAD-programmet for å best passer dine behov. AutoCAD er tilgjengelig for både Windows og Mac-plattformer.

Oversettelse

"Tekeningen" betyr "tegninger" i nederlandsk. Nederland, Belgia og Surinam, de tre landene i den nederlandske Språk Union, er de mest sannsynlige stedene hvor AutoCAD tegninger vil bli referert til som "tekeningen." Navnet er det eneste aspektet som skiller en "tegning" fil opprettet med en engelsk versjon av AutoCAD fra en "tekening" fil opprettet med den nederlandske versjonen.

Tegning

En tegning fil er et universelt format som brukes av AutoCAD. I dette formatet, er de opprettede design lagret, åpnes og endres. Formatet blir kontinuerlig oppdatert, og som sådan, tegninger laget med den nyeste versjonen av AutoCAD kan ikke være i stand til å nås ved hjelp av en eldre versjon av programvaren. AutoCAD er i stand til å få tilgang til eventuelle tegningsfiler som ble opprettet ved hjelp av eldre versjoner av programmet.

Extension

Tegning filer har DWG filtypen innledes med en periode etter det spesifikke navnet på tegnefila. Andre filer knyttet til tegninger inkluderer backup tegning filer, som har en BAK forlengelse; tegning standarder filer, med en DWS forlengelse; tegning mal filer, som har en DWT forlengelse; og midlertidig automatisk lagre filer, med en SV $ forlengelse.

AutoCAD

AutoCAD, en forkortelse for Automatic Computer Aided Design eller utkast, ble opprinnelig utgitt i 1982, ifølge JTB World. Programvaren og dens mange versjoner kan brukes for 2-D og 3-D modellering, slik at du kan lage detaljerte og nøyaktige planer for mange typer design, inkludert hjem, land og transport prosjekter. AutoCAD kan brukes til din egen design eller kan implementeres av arkitekter, ingeniører og entreprenører involvert i komplekse prosjekter.