Hva er Autodesk?

Hva er Autodesk?


Autodesk er en bransjeledende programvareprodusenten, som tilbyr 2D- og 3D-løsninger for arkitektur, engineering, produksjon og konstruksjon, samt underholdning og media.

Historie

Autodesk begynte som et 2D innovatør med 16 ansatte i 1982, introduserer sin nå berømte AutoCAD samme år som Time Magazine kåret til datamaskinen sin "Man of the Year".

I dag

Autodesk har nå 6600 ansatte og har fokus på alle elementer av designprosessen - inkludert bygginformasjonsmodellering, digital prototyping, modellbasert kartlegging og mer.

I morgen

Det er anslått at om lag to millioner elever lærer Autodesks programmer hvert år. Dette betyr at arkitektur, design, engineering og animasjon vil bli sterkt påvirket av Autodesk-teknologi i årene som kommer.

Andre Industries

Med sitt utvalg av programvare tilbud er Autodesk også en stor bidragsyter til bransjer som Bil og transport; Infrastruktur og telekommunikasjon; Video Gaming; og regjeringen.

berømte Ties

"Star Trek", "Harry Potter og Halvblodsprinsen" og Dreamworks 'animerte filmen "Monsters vs Aliens" ble alle skapt ved hjelp av Autodesk-programvare.