Hva er den beste måten å fjerne Adware?

Med bruk Internett på en all time high, flere og flere datamaskiner blir infisert med virus, spyware og adware. På grunn av dette, er det alltid best å ta så mange forholdsregler for å kjempe mot disse ekle trusler som mulig. Adware er sannsynlig funnet på en datamaskin, og mange folk ikke innser hvor mye kan bli funnet på harddisken, spesielt hvis de aldri har kjørt en adware scan før. Dette er de beste måtene å fjerne adware.

Ad Aware

Ad-Aware kan være den beste kjent programvare for å fjerne adware. Ikke bare gir det en gratis nedlasting versjon som gjør en flott jobb på å spore opp og fjerne den irriterende adware, men Lavasoft, selskapet som lager og distribuerer Ad-Aware, har to kraftigere utgaver. Det er enda versjoner laget spesielt for bedrifter og ideelle organisasjoner. Uansett vil du være dekket med Ad-Aware. En link til deres nettside er gitt i Resources.

1 Klikk Spy Clean

1 Klikk Spy Clean er et annet program som hjelper forsvare datamaskinen mot adware, spyware og andre typer destruktiv malware. Denne programvaren er ikke gratis, men. Det er mange fordeler 1 Klikk Spy Clean gir, skjønt. Det har ikke bare e-poststøtte, men gir konsekvent oppgraderinger i arbeidet med å holde den mest avanserte adware av datamaskinen. Hvis du er skeptisk til prisen, er det en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så vel som en prøveversjon. Det er en link til en klikk Spy Clean hjemmeside i Resources.

McAfree AntiSpyware

McAfree AntiSpyware er en annen utrolig populært program tilgjengelig for forbrukerne. Det er også en av de beste anti-sypware programmer tilgjengelig. Den oppdager mer enn 80 prosent av adware og spyware på hver skanning. Det kan gjøre dette fordi det konsekvent overvåker områder av en datamaskin som er oftest angrepet av malware. McAfree koster et gebyr og kommer i spesialiserte pakker for individuelle datamaskiner, hele veien opp til store bedrifter. Selskapet tilbyr også en gratis 30-dagers prøveversjon for de som ønsker å prøve før de kjøper. En lenke til McAfree kan bli funnet i Resources.