Hva er en applikasjon and Driver Recovery DVD?

Hva er en applikasjon and Driver Recovery DVD?


Søknad og driver utvinning DVDer kommer datamaskinens operativsystem. Programmene på DVD er ofte programmer, for eksempel gratis prøveversjoner av antivirusprogramvare og vanligvis et medieprogram, som brukeren kan bruke til å lage CDer eller DVDer. Enhetsdriveren filer på disken brukes til å tillate maskinvaren i datamaskinen til å arbeide med operativsystemet. Uten disse filene, vil enheter som skjermkortet eller lydkortet ikke fungere.

Funksjon

Hensikten med denne platen er å gi brukerne med alle de ekstra add-on programmer som kommer med sine datamaskiner. Den DVD gir også alle at enhetsdriveren kreves for å bruke maskinvaren. Slik maskinvare inkluderer de trådløse, Ethernet og skjermkort. Søknaden og driver utvinning DVD brukes vanligvis etter at du har reinstallert operativsystemet på datamaskinen.

fordeler

Du trenger ikke å bekymre deg for å administrere programvarelisenser, som de er alle hardkodet inn i programvaren. En annen viktig fordel er at du har alle dine driverprogramvaren ligger på ett sted, noe som hjelper deg i tilfelle du trenger å installere Windows på nytt.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at programmene på DVD kan brukes til andre datamaskiner. Når en produsent lager et program, og driver-DVD, er det spesifikke for den modell på datamaskinen. Hver plate er kodet med en sjekk program som leser informasjon fra BIOS, som er kodet informasjon om datamaskinen, for å kontrollere at datamaskinen er laget av samme produsent.

En annen misforståelse er at søknaden og driver utvinning DVD er operativsystemet. For å gjenopprette datamaskinen til sin opprinnelige tilstand, er operativsystemet platen og søknaden og driver utvinning DVD nødvendig.

Advarsel

Hold DVD på et trygt sted. Hvis disken er skadet eller mistet, kan du få en ny disk for datamaskinen fra produsenten; Men vil produsenten kreve et gebyr og fraktkostnader.

Installasjon

Installasjon av applikasjoner og enhetsdrivere er svært enkel. Legg platen i DVD-stasjonen på datamaskinen, de fleste produsenter har dem satt til auto play. Når programmet starter, sjekk hvilke programmer som er nødvendig, og klikk på "Start" eller "Start" -knappen. Resten av prosessen er automatisert ved programvaren. Når den er ferdig, starter du datamaskinen.