Hva er en god bærbar PC for en student?

Velge en laptop for en student trenger ikke å være vanskelig. Å vite hva du skal se etter vil gjøre å finne den perfekte laptop enklere. Student bærbare datamaskiner trenger ikke å være dyrt, heller. Ved å vite hvilke funksjoner som er nødvendig i motsetning til hva studenten ønsker i stor grad kan redusere prisen. Shopping på forhånd vil også tillate deg å finne rabatter. Med litt informasjon, kan du finne den mest passende laptop for en student.

Misforståelse

Studenter trenger ikke den nyeste high-end laptop for skole bruk. Til tross for hva som kan være populært, en billigere modell med færre funksjoner er perfekt for en student bruk. Du trenger ikke å kjøpe et bestemt merke eller modell, heller. Dette er en vanlig misforståelse, spesielt hvis skolen fremmer et bestemt merke eller modell. Hvis den bærbare datamaskinen møter en elevs behov, vil den bærbare fungerer like godt som et annet merke.

Størrelse

Bærbare datamaskiner kan veie så lite som ett pund og har en skjermstørrelse på bare 12 inches. Jo større skjerm, veier jo mer den bærbare datamaskinen. Medium-weight bærbare datamaskiner på mindre enn 8 pounds er populære blant studentene. Med vekten av bøker og notatbøker, er det nødvendig med en lav til middels vekt laptop.

typer

Tre hovedtyper av bærbare PC-er tilgjengelig for studenter. PCer er Windows-baserte bærbare, og er kompatibel med de fleste skolenettverk. Apple bærbare datamaskiner kjøre Mac operativsystemer. Apple-datamaskiner har færre problemer med virus enn PCer, men vanligvis koster mer. Linux-baserte bærbare PC-er solgt på nettet. Apple og bærbare PCer kan være formatert til å kjøre Linux, et gratis operativsystem. Bærbare datamaskiner er tilgjengelig for studenter med en standard LCD-skjerm, som en tablett og berøringsskjerm. Tabletter har et roterende skjerm og har også en touchscreen-funksjonen. Berøringsskjermer er stasjonære, men kan brukes med en pekepenn.

Funksjon

En god student laptop er utstyrt med et tekstbehandlingsprogram for rapporter og notater. Studentene må ha tilgang til Internett også. Kablede og trådløse nettverkskort er hensiktsmessig. Bærbare datamaskiner rettet til studenter har også programmer for å administrere og spille musikk og videoer. Den ideelle student bærbare har også anti-virus programvare for å beskytte studentens filer. En student laptop trenger ikke den raskeste prosessoren eller den mest minne på markedet så lenge den bærbare datamaskinen kjører programmer som er nødvendige for skolearbeid og litt moro på siden slik som musikk og spill.

Lokasjon

Student-rettet bærbare PC-er som selges både på nettet og i de fleste elektronikkbutikker. Under og før helligdager som Thanksgiving og jul, de fleste bærbare datamaskiner diskontert. Student bærbare PC-er beste funnet i månedene mai, juni, juli og august som back-to-school specials kjøres.