Hva er en Lap Log?

Hva er en Lap Log?


Støtte iPad eller annen tablet PC i lange perioder kan la dine hender og armer trøtt eller sår. Laget av en gruppe håndverkere, er Lap Log en støtte for nettbrettet. Det er en beanbag pute med et tre stå på den ene siden. Lap Logg hviler på fanget eller annen overflate, mens stativet holder tabletten. Lap Log er annonsert som blir gjort fra jord-vennlige materialer.

Den "Log"

Lap Logg tar sitt navn fra sin sylindriske form. Det er en rund pute, ca 6 inches i diameter og 11 inches lang; produsenten bemerker at dimensjonene kan variere litt som produkt er håndlaget.

Sett inn

De tre innsatsen støtter tablett. Den større del av den - 7 inches i lengde, 1,5 inches høy - er inne i stokkens ytre dekke. Stativet i seg selv, en liten leppene hylle som holder tabletten og hindrer den fra å gli ned, ligger utenfor den dekker. Det er 5 inches lang. Eldre versjoner av Lap Logg hadde en solid leppe; design ble endret til å omfatte en leppe med en 1,25-tommers hakk, slik at brukeren kan få tilgang til knappene på tavlen når det er i liggende format. Innsatsen er fem åttendedeler av en tomme dyp - store nok til å imøtekomme de fleste tavle-PCer, selv i en sak.

materialer

Lap Logg skall er laget av en bomull-lin blanding; det er tilgjengelig i forskjellige farger, inkludert naturlig lin og svart. Nyere versjoner av Lap Log har dekorative piping og broderi. Fyllet er laget av bokhvete skrog. Ifølge produsenten, materialene er pustende, økologisk og resirkulerbare. Innsatsen er laget av ombygginger tre, hentet lokalt. Det er pusset til en satin finish.

Bruke Log

Lap Log er designet for å ligge horisontalt på fanget - eller en annen overflate, for eksempel en bilens dashbord - med tablett hvile i tre innsatsen. Du kan deretter plassere tabletten til den vinkelen du ønsker. Den bokhvete skrog fylling i samsvar med fanget ditt, som en bønne bag, holder tabletten i ønsket posisjon.