Hva er en Portable Media Drive?

Hva er en Portable Media Drive?


En bærbar media stasjonen er, kort sagt, akkurat hva det står det er: en bærbar stykke maskinvare som du lett kan bære med deg. Det er mange forskjellige merker av bærbare mediestasjoner. Hver varierer i pris, avhengig av hvor mye plass du vil ha.

Funksjon

En bærbar mediestasjonen gir en plug-and-play erfaring, noe som gjør det lett håndterlig ved overføring av filer. Du kan lagre filer, musikk og videoer på den slik at du ikke trenger å rote opp den bærbare datamaskinen. Enda viktigere, kan du også bruke den som lagringsplass, slik at hvis den bærbare datamaskinen ikke fungerer, trenger du ikke miste alle dine data.

ekstra funksjoner

En stor pluss-siden til en bærbar mediestasjonen er plug-and-play-funksjonen. Hvis du lagre filmer på den, kan du bare koble den til TV-en og se filmen på en stor skjerm. Dette er kjapt mindre stresset enn å koble lapop til TV og morsommere enn å se film på en bærbar datamaskin.

Pris

Bærbare mediestasjoner generelt varierer fra rundt $ 70 til $ 120. Enheter som er i den nedre enden av prisklasse vil ha ca 320 GB lagringsplass. $ 120 modellen bør lagre ca 640 GB.