Hva er sammenlignbart med Pandigital eReader?

Pandigital produserer tre forskjellige ebook reader modeller, fra datoen for offentliggjøring: the Novel 6-tommers Personlig eReader, romanen 7-tommers farge Multimedia eReader og 9-tommers farge Multimedia Reader. I motsetning til anerkjente navn som Barnes & Noble Nook og Amazon Kindle, Pandigital er ebook lesere er ikke så godt kjent i USA, fra datoen for offentliggjøring. Av denne grunn, de er mest sammenlignbart med mindre kjente ebook lesere som Cybook Gen3, Entourage Edge og Kobo Wireless eReader.

Pandigital eReader Modeller

Pandigital Novel 6-tommers Personlig eReader måler 7 inches høy, 4,8 inches bred og 0,5 tommer tykk. Den veier 8 ounces og kjører på operativsystemet Linux. Pandigital utstyrer Novel 6-tommers Personlig eReader med en seks-tommers svart og hvitt eAvis skjerm med en oppløsning på 600 x 800 piksler. Enheten har 2 GB lagringsplass og, som alle Pandigital er eReaders, en Secure Digital-minnekort kompatibel med kort opp til 32GB i størrelse.

The Novel 7-tommers farge Multimedia eReader kjører på Googles Android operativsystem og måler 7,5 inches høy, 5,5 inches bred og 0,5 tommer tykk. Den veier 19 unser og har en syv-tommers digital TFT LCD-skjerm med en oppløsning på 600 x 800 piksler. Den har 1 GB lagringsplass.

Den 9-tommers farge Multimedia Reader er Android-drevet og måler 9,5 inches høy, 5,75 inches bred og 0,5 tommer tykk. Den veier 20,5 unser og har en ni-tommers TFT LCD-skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Den har 2 GB innebygd lagringsplass.

Cybook Gen3

Den Cybook Gen3 måler 7,4 inches høy, 4,7 inches bred og 0,3 tommer tykk på det tykkeste punkt. Den idrett en seks-tommers E Ink Vizplex skjermen kan vise åtte nivåer av gråtoner med en oppløsning på 600 x 800 piksler, noe som gjør det mest sammenlignbare med Pandigital Novel 6-tommers Personlig eReader. Den Cybook Gen3 har 1 GB innebygd lagringsplass, en 1000-mAh oppladbart lithium-ion batteri, en Secure Digital minnekortspor og en 2,5-millimeter hodetelefonutgang.

Entourage Edge

Den Entourage Edge er en Android-drevet tablett med Wi-Fi og Bluetooth. Den måler 10,7 inches høy, 8,3 inches bred og en tomme tykk. Den veier 2,8 pounds og idrett en 10,1-tommers TFT aktiv matrise skjerm med en oppløsning på 1024 x 600 piksler, noe som gjør det mest sammenlignbare med Pandigital 9-tommers farge Multimedia eReader. Den Entourage Edge har 4 GB innebygd lagringsplass, 4 GB RAM og et minnekort slot kompatibel med Secure Digital minnekort. Et oppladbart lithium-polymer batteri gir strøm til enheten. Den har også to USB 2.0-porter.

KOBO Wireless eReader

Kobo Wireless eReader måler 6,5 inches høy, 4,5 inches bred og 0,4 tommer tykk. Den veier 6,5 unser før valgfrie oppgraderinger og tilbehør. I likhet med Pandigital Novel 6-tommers Personlig eReader, og har en seks-tommers E Ink-skjerm som kan vise opptil 16 nyanser av grått. Kobo Wireless eReader har 2 GB innebygd lagringsplass, 802.11b / g / n Wi-Fi-støtte og en USB 2.0-kontakt. Det har også en Secure Digital-minnekort kompatibel med kort opp til 32GB i størrelse.