Hva er Wininit EXE?

Microsoft Vista er den nyeste versjonen av Microsofts populære Windows Operating System. Det er flere "mini-programmer" i Vista operativsystem. "Mini-programmer" all hjelp den viktigste operativsystemet funksjon. Uten de mindre programmer, vil Vista ikke fungere i det hele tatt, og hindrer deg i å bruke datamaskinen. Wininit EXE er en av disse "mini-programmer" som hjelper Vista (og XP operativsystem) starter opp.

Definisjon

Wininit EXE er en sentral prosess som er til stede i hver Vista økt. Wininit EXE jobb er å starte noen av de viktigste Vista bakgrunnen tjenester (programmer) som service Central Manager (SCM), Local Security Authority Subsystem (LSASS) og den lokale Session Manager (LSM.EXE). Wininit EXE er en kritisk Windows Vista bakgrunnsprogram som aldri bør stoppes gjennom Vista Oppgavebehandling system.

Lokasjon

Wininit EXE ligger innenfor System32-mappen på hoved Windows-mappen på stasjon C \ :. Wininit EXE har ingen synlige brukervinduet, går helt i bakgrunnen av Windows og kan logge datainnganger samt manipulere andre programmer.

Virus Maske som Wininit EXE

Virus og malware noen ganger kaller seg Wininit EXE og dette er veldig farlig. Disse ødelegger filene vil hindre at Windows Vista starter, og maskinen vil være ubrukelig. Falske Wininit EXE-filer skjule innenfor System32 filer. Det finnes ulike sikkerhets- og antivirusprogrammer som kan sjekke Wininit EXE program og ødelegge virus gjemmer seg som Windows starter opp prosessen.

Wininit EXE Feil Eksempel

"Wininit.exe kan ikke kjøres fra Windows." Du vil motta denne meldingen når systemet er infisert med et virus. Virus Win32.Weird og Bymer er kjent Wininit EXE-relaterte virus.

Til Wininit.ini i forhold til Wininit EXE

Wininit.ini-filen informasjonsfilen behandles av Wininit EXE. Denne filen inneholder destinasjons stier og filnavn for system DLL-filer og andre filer som styrer Windows Vista. Hvis du har problemer med å laste drivere og andre Vista kjerneprosesser, kan du trenger å gjøre en "System Restore" som vil returnere datamaskinen til en tidligere tilstand med en eldre versjon av wininit.ini som skal behandles av Wininit EXE.