Hvor å Endre datamaskinene Standard Voice

Hvor å Endre datamaskinene Standard Voice


Windows kommer med en tekst-til-tale (TTS) motor som gir datamaskinen en stemme. Brukere kan lytte som sine datamaskiner lese e-postmeldinger og andre dokumenter. Microsoft har en standard stemme med sitt program. Noen brukere er fornøyd med den stemmen. Andre brukere foretrekker alternative røster som har ulike dialekter og tale mønstre. Tredjepartsleverandører tilby TTS stemmer som jobber med Microsoft TTS-motoren. Bare installere en ny stemme og datamaskinen vil snakke med en ny personlighet.

Bruksanvisning

1 Besøk demosiden av en leverandør som markeder TTS stemmer (se Ressurser).

2 Lytt til stemmene på de demosider og velge en som du liker. Du vil vanligvis ha en rekke stemmer å velge mellom. Disse stemmene, mannlige og kvinnelige, vil snakke med ulike aksenter og tonale kvaliteter.

3 Kjøp en stemme som du liker og laste ned programvare til din harddisk. Dobbeltklikk på filen for å installere stemme.

4 Klikk på Windows "Start" -menyen og skriv "tekst til tale" (uten anførselstegn). Trykk "Enter" og Windows vil åpne Tale vinduet Egenskaper.

5 Klikk på "Tekst til tale" -kategorien for å vise en rullegardinliste med tilgjengelige stemmer.

6 Klikk på listen for å åpne den og velg den nye stemmen du har installert.

7 Klikk "Preview Voice" å smake på stemmen. Dra Voice Speed ​​glidebryteren til venstre eller høyre for å justere hastigheten på stemmen. Denne stemmen vil bli din datamaskin & # 039; s standard stemme og utføre alle TTS funksjoner.

Hint

  • Noen leverandører, for eksempel Cepstral, tilbyr gratis prøve stemmer. Se etter selskaper som tilbyr gratis demoer hvis du foretrekker å teste stemmer på systemet ditt før du kjøper dem. Talefiler er store og kan ta en stund å laste ned.