Hvor å Fastsette Crackle under opptak med Debut

Debut er en gratis video-opptak program for en hjemmedatamaskin. Det kan ta opp video og lyd inn på datamaskinen din fra en rekke kilder, samt konvertering av den fangede innhold til forskjellige filtyper. Hvis dine preferanser ikke er satt til å bufre lyd på riktig måte, kan du oppleve sprakende lyder i lydutgang.

Bruksanvisning

1 Åpne Debut, klikker du på "File" -menyen og åpne "Innstillinger". Her finner du et utvalg av lyd- og videoinnstillinger som lar deg konfigurere Debut dine behov og spesifikasjoner. Klikk på "Audio" -kategorien.

2 Finn et alternativ som heter "Sample Rate." Dette er hvor raskt dataprøver og behandler ny lyd mens du tar opp. Jo lavere tall, jo mindre sjanse vil det være sprakende, men lavere generelle lydkvaliteten. Det motsatte gjelder for et høyere tall.

3 Senk tallet i boksen og eksperimentere med opptak for å se om dette eliminerer knitrende. Når du har funnet et tall som gjør at opptaket uten spraking, øke antall litt etter litt, slik at testopptak underveis, før det knitrer igjen.

4 Sett den til det siste nummeret som ikke knitre, klikk "Apply Changes" og klikk "OK."

Hint

  • Starte datamaskinen på nytt før du begynner noen vil tømme Random Access Memory opptak, frigjøre verdifullt minne for prosjektet og senke sjansen for knitrende.