Hvor å Fastsette en Eudora Feil 10061

Eudora er en e-klientprogram som opprinnelig ble utviklet på slutten av 1980-tallet ved University of Illinois i Urbana Champaign etter forfatter Steve Dorner. Eudora ble kjøpt av Qualcomm i 1991, og senere ble begavet til åpen kildekode-miljøet som Penelope prosjektet i 2007. Eudora Feil 10061 er en melding som informerer brukeren om en nektet forbindelse med e-postklienten. Den nektet tilkobling kan være relatert til innkommende eller utgående tilkoblinger. Når du mottar meldingen, vil brukeren ikke kunne sende eller motta meldinger. Det er flere mulige årsaker til denne feilen. Vanligvis er det på grunn av feil innstillinger som blir skrevet når du setter opp e-post server konfigurasjon. Det er noen andre ting å se etter også.

Bruksanvisning

1 Kontroller at Internett-tilkoblingen er aktiv og fungerer som den skal. Sjekk en av dine favoritt nettsteder med din nettleser for å se om du fortsatt er tilkoblet. Se om nettleseren din sier at det fungerer offline. Kontakt Internett-leverandøren for å løse tilkoblingsproblemet hvis du arbeider i frakoblet modus.

2 Kontakt Internett-leverandøren og be om riktige innstillinger for e-postserveren. Bekreft POP3- eller IMAP-innstillinger i Eudora. Klikk på "Tools", velg "Alternativer". Sjekk innstillingene for påloggingsnavn, e-postserver (innkommende) og for (utgående) server SMTP. Disse må være riktig. Selv en enkel skrivefeil vil føre til feil.

3 Bruk innebygd i operativsystemet nettverk verktøy. Det er et verdifullt nettverk verktøy kalt "ping". Denne programvaren verktøyet sender en liten melding til en annen datamaskin og ser om et svar er sendt tilbake. Klikk "Start", velg "Kjør" skriv "cmd" og klikk "OK." Ping IMAP-serveren eller POP3-serveren fra Internett-leverandøren for å kontrollere at e-postserveren er tilgjengelig. For eksempel, ville du skriver i ledeteksten "ping pop.yourmailserver.com."

4 Deaktivere anti-virus programvare og teste din epost send / motta alternativet. Hvis du er i stand til å motta meldinger, kontakter virusskanner produsent og få instruksjoner for å legge til et unntak for Eudora.

5 Sjekk brannmuren. Kontroller at brannmuren ikke blokkerer "porter" som brukes av Eudora. Windows-brannmur er ofte konfigurert til å blokkere brukte e-porter for å hindre malware fra å infisere datamaskinen. Microsoft gir en veiledning for å finne ut om brannmuren blokkerer portene dine Internett-applikasjoner som Eudora trenger for å operere.

Hint

  • Sjekk med din ISP til å finne riktig post serverinnstillingene og port informasjon.
  • Sjekk om du må bruke SSL for autentisering.