Hvor å Fastsette Internet Explorer Oppløsning

Noen ganger oppstår problemer med skjermoppløsning når en datamaskin er koblet til en projektor som projiserer på en større skjerm. Dette kan være spesielt irriterende for folk som bruker programmer som Internet Explorer under et møte. Hvis det blir vist på veggen ikke samsvarer med hva som blir vist på dataskjermen, kan siktproblemer oppstå.
Heldigvis finnes det en enkel måte å fikse Internet Explorer oppløsning samt oppløsningen for noe annet du prøver å vise fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Lukk alle åpne programmer, inkludert Internet Explorer. Høyreklikk på skrivebordet på datamaskinen. En meny vil vises.

2 Klikk på "Properties" nederst på menyen. Når det neste vinduet åpnes, klikker du på "Display Properties".

3 Klikk på "Settings" -knappen øverst til høyre i nytt vindu.

4 Klikk på "skjermområde eller oppløsning." Her vil du se gjeldende innstillinger oppløsningen på datamaskinen. Gjeldende innstilling er sannsynligvis noe sånt som 1024x768 piksler. Finn pilen som peker nedover og klikker på den. Vedtaket vil endre seg. Ved anvendelsen av denne opplæringen, må oppløsningen 800x600 piksler. Klikk på "OK".

5 Klikk på "OK" i vinduet som sier "Windows vil nå endre størrelsen på skrivebordet ditt." Skjermen vil bli svart. Etter noen sekunder, vises en ny stasjonær. Ikonene på skrivebordet vil bli større.

6 Åpne Internet Explorer. Vedtaket vil ha endret seg som det gjorde med ikonene på skrivebordet. Du har nå fikset Internet Explorer oppløsning.

Hint

  • Hvis oppløsningen ikke ser riktig ut på 800x600 piksler, gå tilbake til trinn 4 og endre oppløsningen til en høyere eller en lavere innstilling. Fortsett å gjøre endringer til skjermen ser ut slik du vil ha det til.
  • Husk hva den opprinnelige oppløsningen er før du endrer det slik at du vil være i stand til å sette den tilbake til sin opprinnelige innstilling.