Hvor å Fastsette Windows Installer-Issues

Når du prøver å installere et nytt program til en Windows-maskin, Windows startes automatisk en veiviser som hjelper deg gjennom installasjonsprosessen. Selv om du kanskje ikke kjenner igjen denne veiviseren som et eget program, er det faktisk den innebygde Windows Installer-programmet. Hvis du prøver å installere et program på datamaskinen, og det vises en feilmelding, kan det ikke være et problem med programmet du prøver å installere, men en Windows Installer problem. Hvis det er tilfelle, må du fikse Installer før du prøver noen ytterligere programvare installasjoner.

Bruksanvisning

1 Prøv å installere et annet program på datamaskinen. For eksempel laste ned et gratis dataprogram fra en pålitelig kilde, for eksempel CNET eller Softpedia (se Resources.) Deretter går du til "Downloads" -mappen på datamaskinens "C:" kjøre og dobbeltklikke på filen. Hvis du får samme feilmelding for dette programmet også, er det sannsynlig en Installer problem. Hvis programmet installeres riktig, er problemet ikke med Installer.

2 Bruk Windows 'innebygde oppdateringsfunksjonen, Windows Update. Gå til "Start" -menyen, klikk "Alle programmer" og klikk "Windows Update" fra programlisten. Klikk på "Installer oppdateringer" knappen i "Windows Update" -vinduet og Update finner og installerer alle tilgjengelige oppdateringer for Windows-systemet automatisk. Hvis den oppdager Windows Installer problemet, kan den laste ned og installere den nødvendige reparasjonen.

3 Gå til Microsoft Fix it hvis Windows Update ikke løser problemet (se Resources.) Klikk på "Fix it" -knappen ved siden av "Fix ødelagte snarveier på skrivebordet og felles system vedlikeholdsoppgaver." Fiks det finner automatisk og reparerer ødelagte eller korrupte filer på Windows-systemet, inkludert de som brukes for Windows Installer.

4 Installer Windows Installer hvis Microsoft Fix det ikke klarer å løse Windows Installer problem også. Hvis du vil installere Installer fra Windows, starte eller starte datamaskinen på nytt og kontinuerlig trykk på "F8" for å åpne Windows-operativsystemet i sikkermodus, og deretter gå til "Start" -menyen og klikk "Run" i Windows XP eller eldre versjoner. Klikk "Start", "Alle programmer," "Tilbehør", "Run" i Windows Vista eller nyere.

5 Type "attrib -r -S-H% Windir% \ System32 \ dllcache" ved ledeteksten i "Run" boksen for å få tilgang til datamaskinens DLL-filer. Skriv inn følgende kommando ved ledeteksten, "ren msi.dll msi.old" og trykk "Enter". Skriv "ren msiexec.exe msiexec.old" på neste ledeteksten, og trykk "Enter". Skriv "ren Msihnd.dll msihnd.old" på den tredje ledeteksten, og trykk "Enter".

6 Type "exit" og trykk "Enter" for å lukke "Run" boksen. Start datamaskinen og la den starte normalt.