Hvor å konvertere filer til MP4 Med fri programvare

Hvis du har videoer du vil laste opp til Internett eller spille på en MP4 spiller, konvertere dine videoer til MP4 format med fri programvare. Ifølge Etter Dawn nettstedet, er MP4 en fil container ligner AVI og leverer MPEG-4 video med AAC-lyd. Med MP4 kopier av dine digitale videofiler, kan du spille av innholdet med en iPod, PSP eller PC-baserte MP4 media player. Spille MP4-filer med Windows Media Player krever en ekstra codec installasjon.

Bruksanvisning

Free Video Converter V2.9

1 Last ned og installer Koyote konverter fra nedlastningssiden (se Resources.) Klikk på "Start" -knappen og "Free Video Converter" for å starte programvaren.

2 Klikk på "Add Files" i øvre venstre hjørne av vinduet. Søk etter videofiler på datamaskinen din, og klikk "OK" for å legge dem til konverteren. Klikk på boksen ved siden av hver videofil du ønsker å konvertere til MP4 format.

3 Klikk på "Output Format" nederst på skjermen. Klikk "MP4" i "Format" valg vinduet. Alternativt kan du klikke "iPad", "iPhone", "iPod", "PS3" eller "PSP" eller å konvertere video spesielt for en av disse enhetene. Klikk på "Konverter Video."

Freemake Video Converter

4 Last ned og installer MP4 converter fra Freemake programvare nettsted (se Resources.) Klikk "Start" og "Freemake Video Converter" for å kjøre programmet.

5 Klikk på "Video", og søke etter videofiler på datamaskinen din. Dobbeltklikk filene for å legge dem til videoredigering, og klikk "Å MP4" nederst på skjermen.

6 Klikk på "Preset" -menyen, og velg din MP4 avspillingsenhet fra rullegardinlisten. Du kan også velge din MP4 konfigurasjon basert på skjermoppløsningen av menyvalg, for eksempel "1920 av 1080" for storskjerm HD-skjermer. Klikk på "Konverter".

Any Video Converter, Free Version

7 Last ned og installer Any Video Converter fra nedlastingsside (se Resources.) Dobbeltklikk på programikonet for å starte programvaren.

8 Klikk "Legg til video" og dobbeltklikk på videofiler å legge dem til konverteren. Klikk på "Profil" -menyen og velg "Tilpasset MP4 Movie" fra listen.

9 Klikk på "Video Options" menyen for å utvide kodeken og skjerm-størrelse alternativer. Klikk på "Frame Size" -menyen, og velg den riktige oppløsningen for avspillingsenheten. Velg "320 x 240" for smarttelefoner med store skjermer, eller velg "176 av 144" for mindre mobiltelefonskjermer. Klikk på "Konverter".

Hint

  • Å konvertere filer til MP4 lydfiler uten videoinformasjon, velger du innstillingen "M4A".