Hvordan gjenopprette en film fra en formatert harddisk

Hvordan gjenopprette en film fra en formatert harddisk


Når du sletter en video eller en fil fra harddisken, er informasjonen ikke umiddelbart fjernet. Snarere er det bare merket som en akseptabel fil til datamaskinen for å skrive over med ny informasjon. Det finnes flere verktøy på nettet som du kan bruke til å forsøke å gjenopprette et uhell slettede filer. Men du må handle raskt for å gjenopprette filmen intakt. Jo lenger det er siden du slettet filen, jo mer sannsynlig at datamaskinen din vil skrive over den.

Bruksanvisning

1 Tenk DiskInternal er Uneraser. Det gjenoppretter tapt eller ødelagt informasjon. Du angir plasseringen av formatert disk; Da det så forsyner en liste over filer som kan gjenopprette. Du kan også begrense søket til enkelte filtyper, inkludert flere videoformater. Uneraser kommer med en gratis prøveversjon, men du må betale for å bruke den til å gjenopprette store filer.

2 Last ned BinaryBiz er VirtualLab hvis du trenger bare å gjenopprette en liten fil. Programmet leveres med en prøveversjon som lar deg gjenopprette en megabyte med informasjon gratis. Gebyret for videre utvinning avhenger av hvor mye informasjon du trenger for å komme seg, så det kan fortsatt spare deg penger til å velge VirtualLab for lys utvinning arbeid. Grensesnittet er lik DiskInternal program og er også enkel å bruke.

3 Last ned Convar PC Inspector File Recovery. Selv om det mangler lett-å-bruke grensesnitt og ekstra funksjoner i de to andre programmene som er nevnt, er Convar verktøy verdt en sjanse fordi det er gratis. Det fungerer på lokale og eksterne disker og kan gjenopprette en fil av alle størrelser.