Hvor å konvertere XLR filer til PDF-filerMicrosoft Works bruker filtypen XLR for regneark. Regnearkfiler er vanligvis for stor til å sende via e-post. Derfor må de bli konvertert til en liten fil format. PDF (Portable Document Format) er liten og lett å overføre. Det er to måter å konvertere XLR-filer til PDF-filer. Den enkleste måten å konvertere XLR filer er å bruke det opprinnelige programmet. I dette tilfellet er det Microsoft Works. Hvis programmet som opprettet XLR-filen ikke er installert på datamaskinen, og et tredjeparts fil konverter programmet vil være nødvendig.

Bruksanvisning

Microsoft Works

1 Sjekk om Adobe Acrobat er installert på datamaskinen. Hvis ikke, må du en annen fil Converter-programvare (se punkt 2). Sørg også for Microsoft Word er ikke installert med Microsoft Works. Ifølge Adobe, "Adobe har bekreftet at Microsoft Works konflikter med Microsoft Word og vil hindre Konverter til Adobe PDF-menyen vises i Word. Microsoft Works er forhåndsinstallert på mange datamaskiner."

2 Åpne XLR-filen i Microsoft Works.

3 Velg "File> Print" fra hoved Toolbar menyen.

4 Velg "Adobe PDF" fra rullegardinmenyen navn.

5 Klikk på "OK".

6 Navnet på filen i "Lagre som" -feltet.

7 Velg plassering for den lagrede filen.

8 Klikk på "Lagre" -knappen.

Annen konvertering programvare

9 Last ned og installere en annen konvertering program dersom Microsoft Works ikke er installert på datamaskinen. Microsoft Office Excel (noen versjoner) kan åpne XLR filer også. For Mac-brukere, ifølge DataViz, "MacLinkPlus Deluxe kan oversette, dekode og dekomprimere" Microsoft Works-filer.

10 Følg trinn 2 til 8 ovenfor.

Eller:

11 Send XLR-filen til en online konvertering service hvis brukeren ikke ønsker å laste ned annen programvare. Det er mange elektroniske tjenester som er raskt, enkelt og gratis. Se link i Resources, nedenfor, for en liste over noen av de elektroniske tjenestene som er tilgjengelige.

Hint

  • Prøv noen tjenester og verktøy og sammenligne den totale brukervennlighet og funksjonalitet. Det er mange produkter og tjenester som er tilgjengelige for å gi forbrukeren et bredt utvalg av alternativer.
  • Ved bruk av elektroniske tjenester er det viktig å undersøke selskapet og se etter anmeldelser på produktet.