Hvor kan jeg spille "Deal or No Deal" på datamaskinen?

Game Show fans har én ting til felles: De ønsker å spille sine favoritt viser hjemme. Det finnes data versjoner av hvert game show på markedet, hvis du vet hvor du skal lete. "Deal or No Deal", den populære NBC spill hvor deltakerne prøve å gjette hvilken koffert inneholder mest penger, er intet unntak.

spille Online

NBC, nettverket som airs spillet, tilbyr to måter å spille online: Under lufting av showet til å vinne premier eller når som helst uten premier. Begge disse implementeringer er relativt enkel - klikk på kofferter og se hva som skjer - og begge er Flash-basert.

Video spill

De som ønsker å spille spillet på sine Wii eller Nintendo DS kan kjøpe en kopi på noen spill butikken. Den har mer grafikk enn Flash spill, og inkluderer verten Howie Mandel og modellene holder kofferter. En PC-versjon er også tilgjengelig for de som ønsker en mer komplett opplevelse.

Spille Online versjon Offline

Altfor billig å kjøpe videospill, men du ønsker å spille offline? Lagre websiden med spillet på harddisken din ved å klikke på "File" og deretter "Lagre som" i nettleseren. Nå kan du spille spillet uten en Internett-tilkobling ved å åpne den lagrede websiden.