Hvor kan jeg spille Pool over Internett for gratis?

Hvor kan jeg spille Pool over Internett for gratis?


Pool, også kjent som biljard, er et spill hvor spillerne bruke en pinne som kalles en kø for å banke fargede baller i lommene på et biljardbord. Spillere kan velge mellom mange nettsteder som tilbyr dette spillet gratis.

nettsteder

Vinklene av skudd av alle online biljard er vanligvis kontrolleres gjennom musen. Generelle spill nettsteder som Pogo, Candystand og Yahoo! Games gir spill i bassenget for medlemmer. Biljard Arcade, 8baller and Play Online Pool fokusere spesielt på denne type spill.

Funksjon

Spillere på Yahoo! Games og Pogo kan bli noen av dusinvis av rom i flere kategorier basert på alder, sted og dyktighet. Fra disse rommene, kan spilleren opprette eller delta i et spill med andre spillere i rommet.

fordeler

Spillere kan delta i en kamp mot datamaskinen hvis ingen andre levende spillere er tilgjengelige. Noen nettsteder spore brukerens spille rang og vise oppdatert topplister. Online pool-spillere kan spille de populære 8-ball og 9-ball variasjoner på mange områder, så vel som mer uvanlig varianter som Cutthroat.

betraktninger

Noen generelle spill nettsteder krever at brukeren å registrere en gratis konto. Ikke alle nettsteder har et slikt krav, og spillerne kan umiddelbart begynne et spill. Videre ikke hver bassenget eller spill nettsted gir alle varianter av spillet.