Hvor lenge varer batteriet varer tenne 2s?

Hvor lenge varer batteriet varer tenne 2s?


Kindle 2 er en bærbar e-leser som gjør at du kan lese både moderne og klassiske bøker, så lenge batteriet i har liv. Hvor mye tid du bruker på din Kindle 2 vil avgjøre hvor lenge batteriet varer per ladning. Når batteriet dør, kan du lade den.

trådløs av

Hvis du bruker din Kindle 2 med trådløse alternativet av, kan en enkelt opplading vare opptil en måned i henhold til Amazon.com. Den opprinnelige Kindle tillatt deg å slå av trådløse alternativet med en bryter, som ble plassert på baksiden av enheten. Kindle 2 mangler denne bryteren. I stedet må du finne den trådløse off alternativet på startmenyen. Bare navigere gjennom menyalternativene ved hjelp av joystick, finner "trådløs radio" og slå den av.

Going Wireless

Hvis du bruker din Kindle 2 med den trådløse funksjonen er aktivert, vil batteriet vare i opptil tre uker på én lading. Men dette avhenger i stor grad av hvilken type Kindle 2 du kjøper. For eksempel kan tenne Wi-Fi vare tre uker på en enkelt opplading med den trådløse funksjonen er slått på, men Kindle 3G samt Wi-Fi kan bare siste 10 dagene med den trådløse funksjonen slått på. Kindle DX kan bare vare i sju dager med trådløsfunksjonen aktivert.

The Charge

Kindle 2 Batteriet kan lades opp så snart det begynner å bli lite. Du trenger ikke å vente på at batteriet tømmes helt før du lader den. Du kan lade tenne 2 bruker strømadapteren som Amazon selger med enheten. Eller du kan lade den ved hjelp av en USB 2.0-kabel, som også følger med enheten. Strømforsyningsenheten må være koblet til en stikkontakt, mens USB kan festes til datamaskinen. I gjennomsnitt tar det cirka fire timer å lade tenne 2 når den er helt utladet. Du trenger ikke å lade enheten til å utnytte det fullt ut.

betraktninger

Levetiden for en Kindle 2 batteri per lading avhenger av hvor ofte du bruker enheten. Tenk på det som en mobiltelefon: Batteriet forble belastet for mye lenger med begrenset bruk. Når du ikke bruker Kindle 2, sørg for å slå den av. Hvis du ikke trenger trådløse muligheter, sørg for å slå den av også. Hvis du bruker din Kindle 2 ofte mens du reiser, sørg for å ha din adapter - eller USB-kabel - med deg hele tiden. Kindle 2 benytter elektronisk blekk-teknologi, noe som betyr at skjermen kan opprettholde en side med tekst uten å tømme strøm. Elektronisk blekk teknologi hindrer også at enheten blir varm under bruk.