Hvordan kan jeg konvertere Må YouTube lyd til iTunes?

Laste ned og konvertere lyd fra YouTube-videoer til et iTunes-kompatibelt format, som MP3 eller AAC, krever enten laste ned programvare fra Internett som konverterer YouTube-videoer, eller ved hjelp av en elektronisk tjeneste. One-programvaren alternativ er Free YouTube til MP3 Converter leveres av DVDVideoSoft.com, noe som gjør at Windows XP, Vista og Windows 7-brukere å laste ned og konvertere enkelt YouTube-videoer eller hele spillelister på harddisken for gratis. Det finnes også mange gratis nettsteder som GetAudioFromVideo.com og ConvertVideoToAudio.com som nedlasting og konvertere YouTube lyd til en iTunes-format på sine egne servere og gir brukerne en nedlastingslink når konverteringen er fullført. Ingen programvare er nødvendig for disse online video omformere.

Bruksanvisning

Free YouTube til MP3 Converter

1 Besøk Free YouTube til MP3 Converter nedlastingsside på DVDVideoSoft.com og klikk på "Last ned nå" -knappen. Dobbeltklikk programfilen når nedlastingen er ferdig å kjøre gjennom sin installasjonsprosessen. Velg en plassering på datamaskinen for å installere Free YouTube til MP3 Converter, så godtar vilkårene for bruk og starte programmet.

2 Åpne en annen fane i nettleseren, og gå til YouTube-siden med ønsket video. Marker videoens nettadresse på toppen av skjermen, høyreklikker du på den og velg "Kopier".

3 Klikk på "Lim inn" -knappen i Free YouTube til MP3 Converter viktigste grensesnittet for å laste videoens innhold.

4 Klikk på "Browse" -knappen under "Output Folder" -ikonet, og velg deretter en mappe for å lagre lyd til. Det kan være lurt å lagre filene til samme sted som iTunes Music. Klikk "OK" for å gå tilbake til hovedvinduet for programmet.

5 Velg en MP3-forhåndsinnstilling fra "Preset" drop-down boksen nederst på skjermen, og klikk "Last ned". Vent til nedlasting og konvertering for å fullføre. Dette kan ta flere minutter, avhengig av størrelsen på YouTube-videoen.

GetAudioFromVideo.com

6 Åpne nettleseren, og gå til YouTube-siden med videoen du vil konvertere. Markere sin webadresse, høyreklikk og velg "Kopier".

7 Åpne en ny fane eller et vindu i nettleseren din, og deretter gå GetAudioFromVideo.com. Høyreklikk på "YouTube" -feltet, og velg "Lim inn."

8 Klikk på "Søk" knappen til høyre for "YouTube" feltet, og vente på GetAudioFromVideo.com å finne videoinformasjonen.

9 Velg en utgang audio alternativ som MP3 eller MP4 (AAC) og klikk på "Last ned" -knappen. Vent til GetAudioFromVideo.com å laste ned og konvertere video, noe som kan ta flere minutter, og klikk på "Last ned" -knappen når konverteringen er ferdig for å lagre filen på datamaskinen.

ConvertVideoToAudio.com

10 Åpne nettleseren, og gå til YouTube-siden som inneholder den ønskede videoen. Kopier URL Web-adressen øverst på skjermen ved å markere hele feltet, høyreklikke på musen og velge "Kopier".

11 Besøk ConvertVideoToAudio.com, og høyreklikk på "URL" feltet i midten av skjermen. Velg "Lim inn" for å legge inn video Web-adressen i "URL" -feltet.

12 Klikk på "Output" drop-down menyen til høyre for "URL" -feltet, og velg en iTunes-kompatibelt format (for eksempel MP3, AAC, MP4 eller WAV).

1. 3 Trykk på "Last ned" knappen for å godta nettstedets vilkår for bruk og starte nedlasting og konverteringsprosessen. Vent til du blir omdirigert til en ny skjerm med en nedlastingslink for den konverterte lyd. Dette kan ta flere minutter. Høyreklikk på nedlastingslenken og velg "Lagre som" eller "Lagre lenke som" for å laste ned lyd til datamaskinen.

Hint

  • Som standard er iTunes Music ligger i "Music" eller "My Music" mappen under ditt brukernavn i Windows XP, Vista og Windows 7.