Hvordan å dele en skriver ved å bruke en Hub

Dele en skriver med en hub gjør ting mye enklere. Ved hjelp av en hub vil tillate deg å koble opp mer enn én datamaskin til bare én skriver. Dette definitivt kutter ned på kostnadene, på grunn av det faktum at du ikke trenger en skriver for hver datamaskin.

Bruksanvisning

1 Start med å laste ned skriverprogramvaren på hver datamaskin. Dette vil sikre at skriveren vil fungere for begge datamaskinene. Hvis du deler Internett mellom de to datamaskinene samt skriveren med et DSL / kabel-router, må du koble en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på DSL eller kabelmodem, og den andre enden til Internett / WAN-port på ruteren.

2 Plugg den ene enden av skriverens strømkabel til skriveren. Plugg den andre enden av strømadapteren til strømforsyningen. Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av skriveren, og koble den andre enden av ledningen inn USB-porten på datamaskinen.

3 Legg til skriveren til datamaskinen via "Legg til skriver" program. Dette programmet vil allerede være på datamaskinen, slik at du ikke trenger å gjøre noen ytterligere programvareinstallasjon. Bruk din brukerhåndboken for skriveren for å sørge for at du legger det riktig til datamaskinen.